Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy pasi szeretné egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy pasi szeretné egy nőnek popsiba csinálni vagy azt hogy a nő "újjaza" abban van homoszexuális hajlam?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek?
febr. 5. 16:21
 1/5 StevenUp ***** válasza:
20%
Valójában lehet. Bár megmagyarázni meg tudják, hogy ez a teljes bizalom, meg szűkebb meg bla bla, de Valójában, ha csak a puszta tényt nézzük, hogy valakinek az a vágya, hogy valaki másnak a fenekébe rakja a farkát, az eléggé homo cucc...
febr. 5. 16:35
 2/5 A kérdező kommentje:
Homo cucc ha nővel akarja?😅 Ilyen alapon a melegek is csokolóznak sőr orálisan is szexelnel😅
febr. 5. 16:37
 3/5 StevenUp ***** válasza:
79%

Itt nem az orális szex volt a kérdésed, hanem hogy a válaszolók szerint lehet e homo hajlam azokban, akik análisan akarnak közösülni.

Ezzel az erővel ne igyunk tejet, ne együnk ne fürödjünk, mert a homoszexuális emberek is csinálják, tehát akkor mindenki homokos.

febr. 5. 16:41
 4/5 anonim ***** válasza:
52%
Nincs!
febr. 5. 17:02
 5/5 anonim ***** válasza:

Én eléggé full hetero beállítottságú vagyok, de az anált azért egyszer kipróbálnám. Bár teszem hozzá túlzottan sosem mozgatott meg, ezért sem próbáltam még, mert opció lett volna rá de mégis maradtam a hagyományosnál.Viszont alapvető kíváncsiság terén nővel az anál mint egy próba érdekelne, attól még nem lennék bi hogyha kipróbálnám mondjuk.

A férfi ánuszának az izgatása is olyan, amit én kifejezetten elutasítok magamnak. Viszont tisztában vagyok azzal, hogy a prosztata izgatása van akinek komoly plusz élvezetet nyújt, így ha neki jó miért ne. Ettől még nem fog a pasikra gerjedni, csak egy más fajta élvezet számára.

Szóval szummázva, szerintem egyik dologgal való élés sem jelent kifejezetten bi vagy homo hajlamot. Mondom ezt úgy, hogy én egyiket sem űzöm. 34/F

febr. 5. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!