Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mazo hajlamú srácok nektek sráccal is oké?
Figyelt kérdés
Szeretném dom vágyaim megvalósítani fiúként egy sráccal, de ahogy figyelem a mazo vágyakkal rendelkező srácok mind csajjal akarják.2013. márc. 12. 08:30
1/10 anonim válasza:
Ezt mégis hol nézed? Menj szexpartner keresőkre, biztosan találsz valaki elmeroggyantat.
2/10 anonim válasza:
Ha találsz szólj, mert engem is érdekelne ilyesmi:)
3/10 anonim válasza:
srácal fujjjjjjjj nem!!!!!!!!!!!!
4/10 anonim válasza:
kiprobalnam milyen sraccal
28/f mazo
5/10 anonim válasza:
Ez attól függ. Ha szexmentesen tényleg csak bdsm-ről van szó, akkor szerintem mindegy, hogy nő, vagy férfi a dolog. Ha szex is van a dologban, akkor már kevésbé van sok srác. Amúgy hány éves vagy?
6/10 A kérdező kommentje:
Írok privit!
2013. márc. 12. 19:08
7/10 anonim válasza:
18:25
NINCS olyan, hogy BDSM szex nélkül.. mármint konkrét aktus, közösülés nélkül lehet csinálni, de attól még a vágyakban, érzésekben, élvezkedésekben van szexualitás..
8/10 anonim válasza:
A szó szoros értelmében beszéltem szexről. Egyébként egyetértek avval, hogy szexmentesen is lehet szexnek nevezni.
9/10 anonim válasza:
én 22/f mazo vok,nekem ép az a problémám,hogy nem találok srácot,aki brutálkodna velem:( BDSMszexpartnerkeresőre is regisztráltam,de ott csak 60as papák írtak rám.Én a szeszmenteset is bírom,de minden álmom a 24/7 egy sráccal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!