Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Egy gyorstüzelő pasinál még vibrátor is jobb?
Figyelt kérdés
2021. szept. 25. 17:14
1/11 anonim válasza:
Igen. Sajnos mi nem érünk sokat egy ilyen pasival.
2/11 anonim válasza:
Nem vagyok nő, de nem hiszem, hogy ez így működik. Addig egy férfi sem bírja, mint a vibrátor akkumulátora
3/11 anonim válasza:
A gyorstüzelőnél bármi jobb még a vibri is.
4/11 anonim válasza:
Elég kevés pasi van akinél nem jobb szexben egy vibrátor:-(
5/11 anonim válasza:
#4 POV: volt már 2 csávóm, mindkettő béna volt ezért általánosítok
6/11 anonim válasza:
5, én azért értem meg a négyest férfiként, mert volt sok csajom, akik meséltek férfiakról és vannak barátaim, akik mesélnek a nőügyeikről és voltak olyan keresztmetszetek, amikor egymásról meséltek az adott illetők, na amiről a férfi áradozott, az a nőknek sokszor szenvedés volt. Semmi más oka nincs annak, hogy a nőknek adok igazat ebben.
7/11 anonim válasza:
Nembaj ha gyorstüzelő csak ugyan olyan gyorsan töltsön is újra az se baj ha elmegy egy tár csak áljon a kár
9/11 anonim válasza:
Ha a gyorstüzelés után számára le van zárva a szex és tojik arra hogy a partnerének jó-e vagy sem annál tényleg szinte minden jobb. Ha dugásban nem fejlődik és mindig csak gyorstüzel akkor is eléggé "unalmassá" válik egy idő múlva.
10/11 anonim válasza:
Hajrá lányok! Imádlak benneteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!