Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gyorstüzelőknek érdemes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyorstüzelőknek érdemes örömlányokhoz járni?

Figyelt kérdés
Azért az 5 percért adnak ki 10 ezreket?
2021. szept. 16. 11:34
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
77%
Csak oda érdemes eljárni. Normális nő nem tud ilyennel hosszú távra berendezkedni, mivel ő is szeretne kielégülni.
2021. szept. 16. 11:35
 2/16 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem nem éri meg, pénz kidobás. Dehát kinek mi. Ha van akinek van rá igénye, akkor hajrá.
2021. szept. 16. 11:35
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Én tapasztalatból mondom hogy nem. Kivéve ha nagyon normális lányt találsz, aki többet ad mint egy gyors ürítés érzete és nem mellesleg az időt nézi, nem azt hogy már elmentél.
2021. szept. 16. 11:45
 4/16 anonim ***** válasza:
68%
1 percért fizetni. nem éri meg. inkább tanuld meg használni
2021. szept. 16. 11:48
 5/16 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem amúgy sem éri meg ha nem vagy gyorstüzelő, mert "ipari" futószalag, szenvtelen szexet, kb. "ürítési lehetőséget" kapsz. Tolhatod a prostit a legnagyobb lelkesedéssel akkor is azt várja mikor végzel már, csak örül neki ha a kuncsaft gyorstüzelő. Bár ez csak a magánvéleményem, ettől aki k.rvázni akar menni nem ezen lamentál hanem fogja magát és elmegy.
2021. szept. 16. 11:59
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is gyorstüzelő vagyok, és kb 6x voltam prostinál, meg egyszer erotikus masszázson. Megérte, mert fullos csajokhoz mentem, akiknek nagyon jó testük volt, és kedvesek voltak velem, barátnő feeling volt. De alapvetően nem éri meg, ezért nem is járok már. 20-30 ezer ft 1-2 perc dugásért, nekem is soknak tűnik. Mindig egy órára fizettem, de problémás így, hogy már az elején szopásnál kell vigyázzak, hogy ne menjek el, aztán mégis elélvezek. Utána meg kell 20-30 perc hogy felálljon, addig csak ujjazás, tapizás volt, kicsit kellemetlen. De alapvetően egyszer azért ki kell próbálni, ha vágysz rá. És kell szólni előre, mert annál rosszabb, ha hevesen nekedáll, aztán 3 rántással kivégez.
2021. szept. 16. 12:14
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha akarsz szexelni, akkor érdemes. Nőként mondom, 5 percekkel senkit sem fogsz kielégíteni. Vaaagy gyakorolj kis önkontrollt.
2021. szept. 16. 13:11
 8/16 A kérdező kommentje:
6-os kommentelő teljesen magamra ismertem.
2021. szept. 16. 15:08
 9/16 anonim ***** válasza:
72%

7es

A férfiak nagy része nem is bírja 5 percnél tovább, akár kielégíti a nőt, akár nem.

2021. szept. 16. 15:10
 10/16 A kérdező kommentje:

ma 15:10

"A férfiak nagy része nem is bírja 5 percnél tovább"

Az itteni pasik állitólag órákig birják 1 pózban is..

2021. szept. 16. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!