Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyorstüzelőknek érdemes örömlányokhoz járni?
Figyelt kérdés
Azért az 5 percért adnak ki 10 ezreket?2021. szept. 16. 11:34
11/16 anonim válasza:
"Az itteni pasik állitólag órákig birják 1 pózban is.."
:)) többségük életében nem szexelt, vagy össze vissza hazudnak. itt írtak 90% baromság
12/16 anonim válasza:
7es vagyok, tudom, 9es. A mostani párommal van először hüvelyi orgazmusom, mert 10-15 perc az átlag, de néha vannak hosszabb menetek de sose 5 perc. Meg egymás után több. Meg volt lepődve, amikor azt mondtam, hogy másnak 5 perc is kihívás. Van, aki jó az ágyban, van, aki nem. 🤷🏻♀️
13/16 anonim válasza:
"Van, aki jó az ágyban, van, aki nem."
Értem én, hogy neked ez mindenképp jobb, és hidd el, a gyorstüzelő pasi is örülne neki, ha 15 percig bírná minimum. De ezt nem direkt csinálja senki, hogy hamar elmegy. Akkor most ettől szar lesz valaki az ágyban?
14/16 anonim válasza:
#13 Igen, szar. Kérdező az a helyzet hogy mindenki maga dönti el hogy miért fizet. Meg egy adott összeg sem ugyanazt jelenti mindenkinél, szóval vannak akiknek ez csak aprópénz, szóval nem szempont. Szerintem ha valaki tudja magáról hogy nulla teljesítményt képes csak nyújtani az ágyban az inkább tényleg csak prostizzon mint hogy minden egyes alkalommal cserbenhagyja a párját aki jó szexet akar, nem pedig folytonos kudarcot.
15/16 anonim válasza:
14es
Sajnos a férfiak nem lehetnek olyan tökéletesek, mint a nők. Már ha szerinted egy férfi, akinek nincsenek átlag feletti adottságai, már kudarc.
16/16 anonim válasza:
7,12es válaszoló vagyok. 13as, vagy megtanulja magát kontrollálni, vagy nem illünk össze. Igen számomra ettől IS rossz valaki az ágyban. Én nem fogom leadni az igényeim, és elengedni az orgazmusom azért, mert valaki nem bírja. Értem én, hogy ez nem szándékos, de én attól még nem leszek kielégítve, és hiányérzetem lesz. Kell a hosszú, szenvedélyes szex, nincs annál lelombozóbb, mint amikor magamban reménykedek, hogy csak még pár percet, erre elsül, én meg ott maradok. Nyalással csak egy darabig lehet húzni. És nem gondolnám, hogy ez átlag feletti lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!