Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol érdemes meghúznom a határt? /F
Régóta izgatott a cuckold, de sokáig nem volt lehetőségem egyáltalán kipróbálni, most viszont találtam egy lányt, akivel megbeszéltünk egy ilyen cuckold kapcsolatot, amiben minden olyan, ahogy a fantáziámban is elképzeltem.
Az a lényege, hogy a legelején nem csal még meg, egy pár hónapig csak velem van együtt, mint egy normál barátnő, és aztán egyik napról a másikra talál magának egy szexpartnert, és onnantól kezdve velem nem is szexel, csak vele. És csak kettesben szexelnek, én utólag láthatok erről videókat, amit csinálnak.
Ez mind meg is történt, együtt voltunk, aztán talált magának egy szexpartnert, nagyon izgató ez az egész, hogy velem már egyáltalán nem szexel, csak vele, illetve élvezem, hogy szexuálisan megalázó dolgokat mond olyankor.
Amíg ő mással dug, addig én itthon masztizok.
És az a helyzet, hogy nagyon örülök, hogy ezt megélhetem végre, testileg nagyon élvezem, hatalmasakat élvezek, de sajnos ezzel párhuzamosan lelkileg tényleg csak ront az önbecsülésemen, és nem érzem jól magam miatta, csak akkor nagyon élvezetes ez az egész, amikor masztizok.
Hol lenne érdemes meghúzni a határt, és kilépni ebből? Mert jelenleg kettős érzésem van, sajnálnám abba hagyni, mert nagyon élvezetes, viszont másrészt lehúz lelkileg ez az állapot.
Köszi a választ 😄 Viszont én pont ezt élvezem benne, hogy én már nem szexelhetek vele, mert meg van neki tiltva, úgymond a másik pasi birtokolja őt szexuálisan.
És pl nagyon felizgat, hogyha nálam van, látom lengébb ruhában, de nem nyúlhatok hozzá, és tudom, hogy este egy másik pasihoz megy.
Menj pszichológushoz mielőtt teljesen padlóra kerülsz. A cuckold nem normális dolog. Eleve sérült személyiségü emberek vágynak ilyen helyzetre.
Ez egy menekülési forma kognitív disszonancia.
Valami korábbi traumát nem sikerült feldolgozni. Sokszor a konkrét megcsalás okoznolyet.
Hmm ez így elég nehéz, én is azt mondtam volna hogy szexelj vele te is, de ha azt írod pont az izgat hogy nem teheted, akkor nehéz lesz határt húzni. Talán próbálj meg te a vágyaidat kordában tartani és kipróbálni azt, hogy a lány veled is van. Lehet az is izgató lenne. Akkor mégis megélhetnéd ezt a vágyad, de a lelked is jobban lenne
(Mellesleg ne hallgass ezekre a gyökerekre, akik leszólnak. Semmi baj nincs ezzel a vággyal, csak meg kell majd találni az arany középutat)
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!