Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Holnap kell megjönnie, viszont...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Holnap kell megjönnie, viszont vasárnap védekezés nélkül együtt voltam a férjemmel, állítása szerint nem ment belém, viszont semmi jele hogy megakarna jönni. Már van 2 gyerekünk. Szerintetek érdemes feliratnom 120órás eseményutánit?

Figyelt kérdés
A ciklusaim 28-31 naposak. Amikor terhes voltam emlékszem, hogy a mellem is fájt viszont most még nem kellene terhestüneteket éreznem. A kérdésem az lenne, hogy olvastam az Ellaone 120 órás eseményutániról szerintetek van értelme feliratnom?

2021. szept. 9. 08:30
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

A mell fájdalom lehet pms tünet is.

Ha ennyire félsz, akkor igen irasd fel, bár az hatalmas hormon bomba, ami még jobban meg zavarja a ciklusod, igy akár késhet is több napot. Miért vártál eddig, ha nem szeretnél babát?

2021. szept. 9. 08:51
 2/8 A kérdező kommentje:

Nincs semmilyen tünetem, a mellfájdalmat példának írtam, hogy amikor pár éve terhes voltam akkor fájt a mellem, most viszont semmit sem érzek, és 4 nap alatt nem is gondolom, hogy bármit is éreznek ha esetleg terhes lennék.

De így 4 nap után szerinted lesz még bármi hatása ha beveszem? Ugye ez a 120 órás tabletta lenne nem a 72 órás. Ilyenkor még nem terhességről beszélünk "csak" beágyazódásról.

2021. szept. 9. 09:06
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Attól, hogy a párod nem élvezett beléd, előváladék simán mehetett és attól is teherbe lehet esni.

Beszélj a házi orvosoddal, hogy mit ajánl. Néha a barátnőmnek is szokott késni 2-3 napot.

2021. szept. 9. 09:42
 4/8 A kérdező kommentje:
Beszéltem vele, felirattam az Elleoneot. Szerintem inkább beveszem, tudom, hogy mekkora hormonbomba és hogy a ciklusomat is felboríthatja, de úgy gondolom, hogy inkább beveszem. Azt hozzátenném, hogy körülbelül egy éve nem voltam együtt a férjemmel, és ez az aktus is körülbelül 3-4 percig tartott.
2021. szept. 9. 10:02
 5/8 mantis religiosa ***** válasza:
35%
Egy gyógyszertárban kapható teszt sokat segítene.
2021. szept. 9. 10:10
 6/8 A kérdező kommentje:
Holnap kell megjönnie, még nem hiszem hogy bármit is kimutatna ha esetleg terhes lennék. Tehát még késésem sincs.
2021. szept. 9. 10:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Hogy hogy nem voltál eggyütt a férjeddel 1 éve?
2021. szept. 9. 11:55
 8/8 A kérdező kommentje:

Külföldön dolgozik, illetve 2 gyerek mellett örülök ha aludni van egy kis időm, estére hulla fáradt vagyok és ahogy lefekszem kb egyből el is alszom a fáradtságtól.

Vasárnap voltunk együtt "gyorsan" délelőtt.

Bevettem egyébként körülbelül háromnegyed órája a gyógyszert.

2021. szept. 9. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!