Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnap kell megjönnie, viszont vasárnap védekezés nélkül együtt voltam a férjemmel, állítása szerint nem ment belém, viszont semmi jele hogy megakarna jönni. Már van 2 gyerekünk. Szerintetek érdemes feliratnom 120órás eseményutánit?
A mell fájdalom lehet pms tünet is.
Ha ennyire félsz, akkor igen irasd fel, bár az hatalmas hormon bomba, ami még jobban meg zavarja a ciklusod, igy akár késhet is több napot. Miért vártál eddig, ha nem szeretnél babát?
Nincs semmilyen tünetem, a mellfájdalmat példának írtam, hogy amikor pár éve terhes voltam akkor fájt a mellem, most viszont semmit sem érzek, és 4 nap alatt nem is gondolom, hogy bármit is éreznek ha esetleg terhes lennék.
De így 4 nap után szerinted lesz még bármi hatása ha beveszem? Ugye ez a 120 órás tabletta lenne nem a 72 órás. Ilyenkor még nem terhességről beszélünk "csak" beágyazódásról.
Attól, hogy a párod nem élvezett beléd, előváladék simán mehetett és attól is teherbe lehet esni.
Beszélj a házi orvosoddal, hogy mit ajánl. Néha a barátnőmnek is szokott késni 2-3 napot.
Külföldön dolgozik, illetve 2 gyerek mellett örülök ha aludni van egy kis időm, estére hulla fáradt vagyok és ahogy lefekszem kb egyből el is alszom a fáradtságtól.
Vasárnap voltunk együtt "gyorsan" délelőtt.
Bevettem egyébként körülbelül háromnegyed órája a gyógyszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!