Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Évek óta gyorstüzelő a pasim, nem tud kielégíteni, szakítás a megoldás?
Sokszor próbál utána maszatolni ujjazással nyalással, de nagyon hiányzik a rendes szex, ráadásul én a kemény szexet szeretem, ő meg ezekben is finomkodik. Ezek az 1-2 perces menetek nem elégítenek ki. Én már minden lehetséges opciót megpróbáltam javasolni, bevetni (orvos, sok beszélgetés, szexshop, terápia, fehérneműk, alkohol, nyitott kapcsolat felajánlása, gyógyszerek) de semmi, külső segítséget pedig még meg sem próbált kérni a próbálkozásaim ellenére se. Nagyon gátlásos lett, pedig a kapcsolatunk elején jókat szexeltünk. (Huszonévesek vagyunk).
Szeretem őt nagyon, minden más szép a kapcsolatunkban, de már 2 éve ez megy, tele vagyok vágyakkal már, nagyon szeretnék egy jót k.félni végre, az összes jó pasira rávetném már magam akit ismerek (természetesen nem fogom megcsalni). 😢 mit csináljak?
Persze, hogy gátlásos lett, amikor folyamatosan azt kapja tőled, hogy nem jó az ágyban... Bíztatni kéne, nem letörni.
Amit próbálhattok: vastagabb óvszer, megszakítás mielőtt elmegy, elszorításos technika.
Az én férjem is ilyen volt. Csak ő ráadásul máshogy meg sem próbált kielégíteni. Se előjáték se semmi
Én többször megcsaltam mára már elválunk és van más aki kielégít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!