Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Évek óta gyorstüzelő a pasim, nem tud kielégíteni, szakítás a megoldás?
Sokszor próbál utána maszatolni ujjazással nyalással, de nagyon hiányzik a rendes szex, ráadásul én a kemény szexet szeretem, ő meg ezekben is finomkodik. Ezek az 1-2 perces menetek nem elégítenek ki. Én már minden lehetséges opciót megpróbáltam javasolni, bevetni (orvos, sok beszélgetés, szexshop, terápia, fehérneműk, alkohol, nyitott kapcsolat felajánlása, gyógyszerek) de semmi, külső segítséget pedig még meg sem próbált kérni a próbálkozásaim ellenére se. Nagyon gátlásos lett, pedig a kapcsolatunk elején jókat szexeltünk. (Huszonévesek vagyunk).
Szeretem őt nagyon, minden más szép a kapcsolatunkban, de már 2 éve ez megy, tele vagyok vágyakkal már, nagyon szeretnék egy jót k.félni végre, az összes jó pasira rávetném már magam akit ismerek (természetesen nem fogom megcsalni). 😢 mit csináljak?
Sajnos nem tudom azt mondani, hogy vegyetek egy kis speedet, ekit, vagy kokót, mert illegális, pedig hátha akkor rájönne az a barom, hogy az a 2 perc senkinek sem jó.
Nos, mivel ez így ebben a formában nyilván súlyosan nagy hiba lenne, mivel ugyebár, illegális, és itt mi mind törvényt tisztelő emberek vagyunk.
A másik opció, ami ráadásul nem is illegális, az az, hogy elmész egy pszichiáterhez (a háziorvos nem tudom fel írhatja-e), és elmeséled neki, hogy mi a lófax van, aztán hátha megszán egy Wellbutrin (bupirion) receptel. Onnantól már csak az a kérdés, hogy miképp jut az emberbe.
Jah, egyébként meg nem csak azért kéne elmenni egy terápiára, meg orvoshoz (gyógyszer kell, ez így ebben a formában useless, és ezt neki sem ártana belátni), mert 2 perc. Azért kéne, amiért 2 perc. Hogy most nála mi a bibi, lehet ő tudja, és azért szarik rá. Ha átgondolod logikusan, hogy mi az, ami okozhat motivációs problémákat, szexuális vágy csökkenést, sőt, még ráadásul pont olyan kémiai agyagok egyensúlytalanságával jár az agyban, amilyek vicces módon rendkívüli mértékben összefüggnek az ejakulációval.
Depressziósnak tűnik, mindenre magyarázatot ad, és lehet, hogy te meg magyarázatot adtál a depressziójára.
Én leülnék vele beszélni, ha kell minden nap, ha kell 20x, ameddig valami nem történik. Ha nem lennék törvénytisztelő ember, akkor adnék neki pár mg MDMA-t, rendkívüli terápiás szer, az ember azt is elmondja tőle, amit egyébként nem is tud, hát még a lelki bajait! No meg, nagyjából lehetetlen vele orgazmust elérni. De, ugyebár, tiszteljük a törvényt.
Igazság szerint én tényleg elmennék egy orvoshoz, és íratnék fel bupiriont. Javít a depin is, meg a teljesítményén is. Ha esetleg dohányzik, még arról is le tud vele szokni, arra is jó!
De, hogy ez így nem jó, az biztos. Te nem fogod bírni, előbb-utóbb vagy ott kell hagyd, vagy öngyilkos leszel, vagy mész másik farok után. Cselekedni kell, és úgy tűnik, hogy még a rossz megoldások is több jóval kecsegtetnek, mint a semmit tevés, annak a vége a garantált kudarc lesz.
Azért kicsit furcsállom, hogy nem tudott kielégíteni. Nincs túl nagy "csunyám", és eddig még majdnem minden nőt még anélkül is ki tudtam elégíteni hogy elővettem volna.
Egy ujjperc, és kitartó nyalástól majdnem mindenki kielégült. Természetesen nem mindenki egyforma, de ha egy nő magát ki tudja elégíteni, akkor nagy valószínűséggel egy hím is ki tudja. Az már másik oldal, hogy sok olyan 60 körüli nővel voltam már, aki nem tudta hol van a csiklója. Még erre is azt mondanám, hogy a férfi dolga lehet rávezetni, megmutatni a lánynak. A szex egy eléggé egyszerű dolog, csak szerteágazó nagyon a terület! Ez érvényes a nőkre, férfiakra egyaránt. De ekkor még a lelki okokról nem is beszéltünk. Szerintem óriási szám jönne ki arra, hogy a nők hány %-a játssza meg az orgazmust! Én egy kicsit azt hiszem, ordas nagy kamu ez a kérdés!
Még a nyali-falitól is csak néha volt orgazmusod?😱
Kompromittálónak érzem hogy őt férfinak/pasinak nevezzük és engem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!