Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudja vaIaki hogy gyorstüzelő?
Figyelt kérdés
Van amikor már 5 perc után érzem hogy el tudnék menni de mégis elhúzom legalább fél órára vagy tovább ha bírom. Most ez akkor mit jelent?2021. szept. 11. 09:10
1/9 anonim válasza:
Onnan hogy bedugja és robban, egyáltalán nem tudja kontrollálni magát, nagyon max 1-2percre.
3/9 anonim válasza:
Az én volt férjem lökött négyet ötöt és el is élvezett. Azután már leszarta hogy nekem jó legyen. Na ő gyorstüzelő volt plusz még nem is figyelt oda rám
4/9 anonim válasza:
Én pl már behatolás után érzem szinte azonnal, hogy mindjárt elmegyek. Na ezt még tudom húzni 2-3 percig, de ott már nincs visszaút, muszáj elélvezzek. De van, hogy ez sem sikerül, és néhány lökés után spriccelek. Na kb ez a gyorstüzelés. Én pl el sem tudom képzelni azt, milyen 5 percen keresztül úgy szexelni, hogy ne érezzek ingert a magömlésre.
5/9 anonim válasza:
Nekem kb 2-3 perc után jön az inger. Van hogy nem sikerül tartani, van hogy 5-10 percig. Van hogy túl jól sikerül és már kérdezi a csaj fél óra után hogy menni fog?
Elég érdekes, pedig mindig próbálom tudatosan komtrollálni, de hát nem úgy megy az.
6/9 anonim válasza:
Én is hasonlóképp vagyok ezzel, de mégis, mi a gond? Élvez egyet az ember, 3-5 perc pihi, aztán lehet folytatni, másodszor már nem fog olyan gyorsab menni.
7/9 anonim válasza:
#6 gondolom azért, mert az a ritkább, hogy a férfit ne érintse a refraktórius periódus, mely akár több órán keresztül is alkalmatlanná teheti a merevedésre.
8/9 anonim válasza:
Akkor, a periódus nálam szabadságon van, mert volt már jó pár alkalommal, hogy szinte azonnal ment a második menet.
9/9 anonim válasza:
"Élvez egyet az ember, 3-5 perc pihi, aztán lehet folytatni, másodszor már nem fog olyan gyorsab menni."
Nekem is minimum fél óra kell az újabb merevedéshez, de az sem az igazi olyankor. Ami még érdekes, hogy első elélvezés után is tudom bármennyit izgatni a farkam, nem túl érzékeny, de sehogy se keményedik meg. Sőt, ha sokat izgatom úgy, akkor eltudok sülni lankadtan is mégegyszer, de behatolás lehetetlen így. 4es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!