Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az amit szexuális téren nem tudsz megbeszélni a partnereddel? És miért?
Figyelt kérdés
2021. szept. 21. 22:21
11/13 anonim válasza:
4.nem is nyal. De elvárja a napi 2-3 szopást. Néha megujjaz ennyi ami telik tőle. 1voltam
12/13 anonim válasza:
Jézusom... Mi nagyjából mindent megbeszélünk csak ilyen csapongó személyisége van mindkettőnknek és ebből neha vannak félreértések. Pl én vagyok a szub és mindig meg szoktam kérdezni, hogy szeretné, durván vagy gyengédebben, és ha azt mondja gyengéden, aztán meg felken a falra akkor kicsit megszeppenek :D
Vagy ha nem ajánlja fel hogy elmehetek én is, akkor az meg szokott bántani.
Vele ugyanez, elkezd durvulni, de ha pofozgatom hogy piszkáljam és mégjobban durvuljon, akkor rámszól hogy fejezzem be mert ő nem ÍGY akar durvulni :D
Jó amúgy ez vicces utólag és szerencsére elnézőek vagyunk a másikkal :D
De összességében azt nem tudtuk eddig megbeszélni, hogy beszéljük meg a dolgokat XD :D (22F 21L)
13/13 anonim válasza:
Nálunk csak alap dolgok vannak otthon. Dugás, néha cumi, én szeretem gyakran nyalni, szoktam is. Ezen kívül minden más kérésemre a válasz az volt, hogy nem. Még a punciját se borotválja le a kedvemért egyszer sem, pedig az visszanő. Sajnos későn tudatosult bennem, hogy nem fog javulni, mert már két gyerek is van. Maga a szex egyébként jó, amikor van, tehát nem tervezem felrúgni a kapcsolatot, de a semmi változatosság elég bosszantó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!