Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan párod/partnered, akinek az orgazmusa inkább taszított, mintsem felizgatott?
Akár a hangja, arckifejezése, vagy bármilyen reakciója, amit az orgazmusa során láttál?
Nekem elég sok időbe tellett, amíg eljutottam oda, hogy igazán át tudjam adni magam az élvezetnek. Nem vagyok fiatal, de közel 2 éven át visszatartott a félelem, hogy vajon nem lesz e furcsa a párom számára az orgazmusom. (semmi különleges nincs benne)
Férfiak és nők válasza egyaránt érdekel.
Volt. Nem jó visszaemlékezni rá.
Szerencsére csak egy alkalom volt és időben szakítottam vele.
Összességében minden taszító volt. Az életvitele, a hazudozásai.
Azért szól így a közmondás: "könnyebb utolérni a hazug embert, mint a sánta kutyát."
2-es válaszoló voltam.
Volt egy nőm akivel ezért szakítottam.
Társasházban lakom. Normál beszéd nem hallatszik àt de a hangosabb igen.
Ha orgazmusa volt a csajnak torka szakadtából üvöltött, visított arikulálatlan módon. De kb fél percig. Mintha nyúzták volna.
Első után mondtam hogy vagy fogja vissza magát vagy tömjön a szájára kispàrnát és abba ordítson. Még megsértődött.
Még aznap szakítottam vele.
Te jó ég, kedves 5-ös válaszoló!
Hát nem irigyellek, tényleg nem egy lélekemelő tapasztalat lehetett...
Én még a sima, hétköznapi stresszes helyzetekben is viszonylag nehezen veszítem el a nyugalmamat - nemhogy még ilyen szituációban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!