Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt már olyan veletek hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan veletek hogy felizgatott valamelyik csaj főleg nyáron mikor mindegyikük forrónaciban járkált, és mikor jobban megnézed, leesik hogy nincs 18?

Figyelt kérdés
Nem tudom, baj-e ha őket megnézem magamnak.

2020. okt. 22. 18:23
A kérdező szavazást indított:
Baj
Nem baj
22 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:
71%

Nézni szabad, de tovább menni már nem!

Mindig is voltak szexi tizenéves csajok. Egy része koraérett és idősebbnek néz ki, de van aki egyszerűen szép és vonzó a srácok, férfiak számára. Egészséges felnőtt a szépet értékeli, de legfeljebb az jár a fejében, bárcsak idősebb lenne a lány.

Nagyapám 21 évesen költözött önállóan albérletbe. A főbérlő lánya akkor volt 14 éves, azonnal beleszeretett. Várt rá, hogy 18 éves legyen és feleségül vette. (pedig akkoriban már 16 évesen elvehette volna, de kivárta, hogy elvégezze a középiskolát) Nagymamám színésznő lett. Egész életükben nem volt más partnerük! Érdekesség, első nejemet én is 14 évesen ismertem meg, amikor nyári munkán volt cégüknél, én akkor végeztem el a szakközepet és kezdtem dolgozni. Elvittek katonának, 1,5 évvel később leszerelés után volt az első randink, 19 volt, amikor feleségül vettem.

2020. okt. 22. 18:53
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen volt - de nézni szabad, ha idősebbnek nézed és úgy indulsz rá nem vagy pedofil mert nem a "kislány" tetszett meg. Ja és 18 alatt már bőven szabad a szex, 14 éves kor alatt tilos (ha te már elmúltál 18, ha még 18 alatt vagy akkor 12 év a beleegyezési korhatár, de azért remélem 17 és fél évesen nem 12 éves kislányokra gerjedsz).
2020. okt. 22. 19:10
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Tessék:

[link]

Sok közülük 16-17 de a farkam égnek áll olyan csajok ők... Ez teljesen normális pedig már 38 vagyok....

2020. okt. 22. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!