Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha új barátnőd vagy partnered van, eszedbe jut ilyesmi?
Figyelt kérdés
Látott-e sokkal nagyobb farkat mint a tied, jobban tetszett-e vajon neki?2021. szept. 7. 12:40
1/12 anonim válasza:
Persze de szerintem sokan vagyunk így
2/12 anonim válasza:
Ha új barátnőm van,nem a saját farkamon jár az eszem,hanem az ő testén.
3/12 anonim válasza:
Szerintem ez nagyon maximum nekünk pasiknak jut eszébe, nem tartom valószínűnek, hogy a nők ilyenen agyalnának, ha egy kapcsolatról van szó.
4/12 anonim válasza:
Én is úgy sejtem, ezeken inkább pont a pasiknak jár az eszük, de majd biztos ír egy hölgy is, mit gondol erről.
5/12 A kérdező kommentje:
Azért azt hozzátenném, hogy a kérdésem a férfiak véleményét kéri ki, szó sincs arról, hogy a nő gondol-e ilyesmire.
2021. szept. 7. 12:53
6/12 anonim válasza:
Persze, se szerintem ezt ebben a formában nem lehet különválasztani. Hiszen a kérdésben is benne van, hogy mi férfiak gondolunk-e arra, hogy a nő gondol-e rá :D
A férfiak gondolnak rá szerintem, de helyzetfüggő, ha egy kapcsolatban vagy (nem szexkapcsolat) és éppen szeretkezésre kerül sor, akkor szerintem normál esetben nem más farkára fogsz gondolni, nem ilyen hülyeségeken fogsz agyalni amikor fel vagy tüzelve. Ez az én véleményem.
7/12 anonim válasza:
Nem, sose gondolok ilyenekre, egyszerűen nem érdekel. 🤷♂️
8/12 anonim válasza:
Mivel le vagyunk pontozva.. gondolom ez a baj, hogy nem gondolunk ilyenekre hanem helyette a nővel foglalkozunk :D
10/12 anonim válasza:
Őőő, nem, miér tjutna ilyen az eszembe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!