Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az ami a mostani partnereteknél máshogy van az exekhez képest a szexben? Nehéz volt megszokni a változást? Jobb vagy rosszabb mint a régi?
Most nincs partnerem, de lesz, vele konkrétan kézfogástól nedvesülök, nagyon egymásra vagyunk hangolva, biztos, hogy minden eddiginél jobb lesz vele a szex.
Exem kissé passzív volt az ágyban, ezért őt nem nehezebb megdönteni. Utána egy szintén nagyon ráhangolódott szűz lánnyal voltam, akire azonnal felállt és nagyon csábító volt. Később egy idősebb nővel, aki kb. az exemhez hasonló passzivitású volt, legalábbis bizonyos dolgokat ugyanúgy csinált/nem csinált... úgyhogy eddig 2-2 az arány, és remélem, ez az utolsó, akivel leszek, a végső lesz, és tényleg jó lesz minden.
30 F
4es te a komment írása közben döntötted túl hogy most pasi leszel nem csaj?
Hol nedvesedsz a kézfogástól ha pasi vagy?
11es vagyok, a kérdésre válaszolva:
Sokkal rosszabb minden téren.
Bár sokkal intelligensebb, kompromisszumképes
viszont se az életstílusa nem egyezik az enyémmel, sem az ágyban nem passzolunk. Kb mindent amit én szeretek, azt ő utálja, és fordítva is igaz. Így már évek óta nem szexelünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!