Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez egyre csak rosszabb lesz?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez egyre csak rosszabb lesz? (lábfétis)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A párom lábfétises, amivel nekem nem volt eddig problémám. Szívesen kivertem neki lábbal, viseltem olyan harisnyákat, cipőket, hagytam, hogy szopkodja a lábujjaimat, és ezeket be is tudtuk építeni a szexuális életünkbe úgy, hogy számomra is élvezetes legyen. Azonban úgy tűnik, hogy ez sem elég neki. Újabban rra kér, hogy úgy verjwm ki neki, hogy a padlón fekszik, én mwg felette állok, vagy hogy rugdossam a péniszét. Ezek számomra viszont nagyon személytelenek, és elveszik a kedvem a szextől.

Beszéltem erről vele, és felajánlottam neki, hogy ha ennyire kívánja, akkor szívesen kielégítem, casak nem a rendes együttléteink alkalmával. Ebbe beleegyezett, de azóta is gyakran kér ilyet szex közben /úgy rendezi a dolgokat, hogy ilyen helyzetbe kerüljünk.

Nem tudom, hogy mit csinálhatnék, mert ezt már egyszerűen nem tudom befogadni, teljesen elmúlik a kedvem, ha ilywami kerül szóba szex közben vagy ilyenre kér. Úgy érzem, mindegy mit adok neki, nwki annál is több fog kelleni...

Nektek vannak hasonló tapasztalataitok? Szerintetek mi a megoldás? Lábfétisesek, ti mit javasolnátok?

2021. máj. 2. 18:24
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%
Mivel a te részedről ez csak erőltetés, és csak rá gondolsz, ez nem rendes párkapcsolat. Vagy legalábbis a továbbiakban nem fog tudni jól működni.
2021. máj. 2. 18:28
 2/32 anonim ***** válasza:
79%
Sajnos igen. A fétiseseknek egyre jobban elszáll az agyuk. (tapasztalat) L.
2021. máj. 2. 18:31
 3/32 anonim ***** válasza:
100%

Én férfiként is azt mondom, hogy ez egy barom! Ha ez mind igaz amit leírtál, akkor te egy nagyszerű nő vagy! Amit megtettél érte az bőven elég. Ha neki mégsem akkor verje magának!

33/f

2021. máj. 2. 18:34
 4/32 anonim ***** válasza:
100%

Szia lábfétises férfi vagyok, én eddig mindig megtudtam beszélni partneremmel, hogy mit szeretnék, és én evvel meg is elégedtem, nem kértem többet. Cserében én is mindig a kedvében jártam, és kielégítettem a partnerem vágyaid.

A te vágyaidat teljesíti partnered, kedvedben jár, vagy csak te?

2021. máj. 2. 18:37
 5/32 anonim ***** válasza:
100%

Egyénenként változik. Nekem is van fétisem (bár nem láb), amire jobban, vagy mindig tudok "kattanni". De alapvetően ez nem ír felül mindent. Plusz, a szex nem egyszemélyes, szóval kell a határ, nem vagyok önző.

Szerintem mondd el neki, hogy ne terelje ilyen irányba a normál szexet, mert neked másra is van igényed.

2021. máj. 2. 18:40
 6/32 A kérdező kommentje:
Ő is nagyon odaadó, de eddig már nem tudok elmenni. Egyszerűen onnantól kezdve, hogy ilyet kér, elmegy a kedvem. Ha szexen kívül kérné, vagy a stex végén, higy verjem ki úgy cagy rugdossam meg, abban benne lennék, de csak az előjátéknál akarja... Nekem meg ott elveszik minden.
2021. máj. 2. 18:42
 7/32 A kérdező kommentje:
Beszéltem vele arról, hogy a rendes stex ne legyen ilyen, de többször is előfirdult ez.
2021. máj. 2. 18:43
 8/32 anonim ***** válasza:
85%

De azt vágod, hogy a tökön rúgás már az már bdsm kategória?

Kezd ez dom-subba belemenni.

2021. máj. 2. 18:55
 9/32 A kérdező kommentje:
Lehetséges, de azért a rúgások nem olyanok, hogy fájjanak neki.
2021. máj. 2. 18:57
 10/32 anonim ***** válasza:
23%
"Rendes stex ne legyen" 🙈😂
2021. máj. 2. 18:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!