Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a rosszabb? Ha túlságosan tág vagy ha túlságosan szűk a csaj?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 18. 18:33
1/7 anonim válasza:
Ha túl tág, azzal nem lehet mit kezdeni. Ha túl szűk, előjáték és síkosító segít.
5/7 anonim válasza:
Voltam igencsak tág csajjal, hatalmasat dugtunk, mert én is sokal több ideig bírtam így, és megtaláltuk azokat a pózokat, amiben ő is érrzett valamit, szóval isteni volt. Persze az is kellett, hogy alapból jó volt a kémia közöttünk. És voltam nagyon szűk csajjal is, már az elején egy kínlódás volt, hogy betegyem neki, és szerintem két percig sem bírtam, nem nevezném olyan nagy élvezetnek.
6/7 anonim válasza:
ha szűk
A tágnál egy jó öklözés és mennyekben a csaj. Utána kérd a fenekét.
7/7 anonim válasza:
Inkább szűk legyen, de ne extra szűk. A tágban semmit nem érezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!