Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez egyre csak rosszabb lesz? (lábfétis)
Sziasztok!
A párom lábfétises, amivel nekem nem volt eddig problémám. Szívesen kivertem neki lábbal, viseltem olyan harisnyákat, cipőket, hagytam, hogy szopkodja a lábujjaimat, és ezeket be is tudtuk építeni a szexuális életünkbe úgy, hogy számomra is élvezetes legyen. Azonban úgy tűnik, hogy ez sem elég neki. Újabban rra kér, hogy úgy verjwm ki neki, hogy a padlón fekszik, én mwg felette állok, vagy hogy rugdossam a péniszét. Ezek számomra viszont nagyon személytelenek, és elveszik a kedvem a szextől.
Beszéltem erről vele, és felajánlottam neki, hogy ha ennyire kívánja, akkor szívesen kielégítem, casak nem a rendes együttléteink alkalmával. Ebbe beleegyezett, de azóta is gyakran kér ilyet szex közben /úgy rendezi a dolgokat, hogy ilyen helyzetbe kerüljünk.
Nem tudom, hogy mit csinálhatnék, mert ezt már egyszerűen nem tudom befogadni, teljesen elmúlik a kedvem, ha ilywami kerül szóba szex közben vagy ilyenre kér. Úgy érzem, mindegy mit adok neki, nwki annál is több fog kelleni...
Nektek vannak hasonló tapasztalataitok? Szerintetek mi a megoldás? Lábfétisesek, ti mit javasolnátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!