Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/lányok, hány partneretek volt eddig, volt hogy párhuzamosan több emberrel kavartatok, esetleg barát/barátnő mellett volt egy vagy több?
Figyelt kérdés
Kort is írjatok ha válaszoltok2021. máj. 5. 09:25
1/9 anonim válasza:
Egyszerre 3 volt a legtöbb. De olyan nem volt sajnos, hogy egy napon mindhármat sikerült volna megdugni, pedig ez érdekelt volna. Olyan volt, hogy egy fél napon belül mindhárommal csókolóztam és kettővel szex is volt.
2/9 A kérdező kommentje:
És összesen? Illetve kort is meg hogy férfi vagy női válaszoló.
2021. máj. 5. 09:32
3/9 anonim válasza:
7 pasival voltam, bár volt még néhány, akivel csak egyéb volt. Egyszerre nem kavartam senkivel, valamiért nagyon monogám vagyok. Csak egy partnerre tudok koncentrálni.
26/N
4/9 anonim válasza:
Hát olyan 20körül van az össz, volt hogy kavartam 2-3 pasival egyszerre de sosem mentem félre kapcsolatban. Talán egyszer egy kicsit de az nem is volt igazi 🙈 1hete voltunk ‘egyutt’
5/9 A kérdező kommentje:
Talán egyszer egy kicsit de az nem is volt igazi 🙈 <- naaaaaa :D ez azért vicces :D
2021. máj. 5. 09:43
6/9 anonim válasza:
Hàt most milyen megcsalàsról beszélhetünk egy 3hetes ‘kapcsolat’ első hetében? Egy koraérett 15éves lánynak nem tud nyújtani semmit egy 15-16éves fiú, persze hogy a lány félremegy.
8/9 anonim válasza:
4 párom volt eddig a jelenlegivel együtt, nem kavargatok párkapcsolatban másokkal.
19L
9/9 SzabadMakkalSzépAzÉlet válasza:
3 lány volt eddig összesen. Sosem csaltam meg egyiket sem
22F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!