Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj, ha olyan feleséget vagy barátnőt akarok akinek nagyon sok partnere volt?
Figyelt kérdés
A r*b*k a fétisem, de még is mindig a “jó” csajokkal hoz össze az élet.2021. jún. 21. 20:32
1/12 anonim válasza:
Ha nem zavar, hogy melletted is sok partnere lesz, akkor nem baj.
3/12 anonim válasza:
Nem baj. Azt csinálsz amit akarsz :P .
Rosszlányokon biztos van olyan lány aki szívesen fogadná a közeledésedet, csak mellette a munkáját is szívesen végezné.
4/12 A kérdező kommentje:
Nem, sőt, arra vágyok. Nekem simán belefér egy gangbang, vagy az, hogy csak nézzem, ahogy mások “használják”. Viszont eddig csak két nőt ismertem, aki benne volt ilyenekben, de akivel most együtt vagyok ő sajnos nem. Nagyon szeretem, és sajnos ezt a fétisemet nem tudom megélni.
2021. jún. 21. 20:36
5/12 A kérdező kommentje:
3-as. Nem hiszem hogy azok a csajok pasira vágynak. Pedig tetszene, ha a párom rosszlány lenne :D
2021. jún. 21. 20:37
6/12 Noren1989 válasza:
Az a baj, h egy 20perccel ezelőtti kérdés miatt keresel ilyen nőt.
8/12 anonim válasza:
tehát ugyanúgy tönkreteszed őket, mint akikkel nem tudsz összejönni
gratulálok
9/12 A kérdező kommentje:
Ezzel miért tenném tönkre?
2021. jún. 21. 20:44
10/12 anonim válasza:
mert a normálisoknak is csak egy +1 leszel a listán, és tovább romlanak
főleg hogy többes számban írod, több normálisba is belehatolsz feleslegesen
miközben tudnod kéne előre hogy normálisok és utólag itt sajnáltatod magad
persze ők se normálisak ha ilyennel összeállnak szóval nem tudom mit képzelsz, a leendő barátnőm 27 éves szűz na ő normális, a te alkalmijaid közelébe se érned az efféle szépségeknek
szégyelld magad
de sajnállak több nőd volt de neked ribis kell
hajjajjajaj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!