Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kb 1 hete nagyon furán viselkedik a farkam mi lehet ez ?
Figyelt kérdés
Kb 1 Hete nem áll le teljesen negyed vagy fél merev állapotban van és nagyon sokszor fel áll hiába nem akarom néha már kellemetlen random helyeken (Bolt,Bank,Munkahely ,séta közbe ,Biciklin ) Azt gondoltam csak kanos vagyok nincs partner jó akkor masztizunk hogy le nyugodjon de csak így van de nem panaszkodom ,hogy jól működik csak már azt gondolom lehet bajom van ?2021. szept. 21. 11:59
11/18 anonim válasza:
Mielőtt még elkezdesz örülni hogy mekkora egy bika vagy,csak a miheztartas végett.A f.szod vérerei latjak a kárat a húzamos,hosszantartó merev allapotnak.+a prosztatád termelte anyag is pangasnak indulhat es bacik miatt gyulladás keletkezhet.A pötchöd akkor alljon mikor kell!!
Szval ideje lenne ellátogatni egy urológushoz.
12/18 anonim válasza:
Ahogy a többiek is írták,urológus. Amennyiben minden rendben van,akkor az urológus javaslatára,pszichológus.
14/18 A kérdező kommentje:
Jól köszi
2021. szept. 27. 20:50
15/18 anonim válasza:
Mi lett a péniszeddel? Voltál orvosnál?
16/18 A kérdező kommentje:
Nem voltam már normális minden
2021. szept. 27. 22:31
17/18 anonim válasza:
Kérdező! Szerintem mindannyian örülünk,hogy jobban vagy.Ettől még(vélhetően) mindannyiunk nevében kérlek,hogy menjél el urológushoz!! 12-es voltam.
18/18 A kérdező kommentje:
17#
Köszi és ezt észben fogom tartani és el fogok menni és majd meg írom mit mondott
2021. szept. 28. 10:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!