Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kb 1 hete nagyon furán viselke...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kb 1 hete nagyon furán viselkedik a farkam mi lehet ez ?

Figyelt kérdés
Kb 1 Hete nem áll le teljesen negyed vagy fél merev állapotban van és nagyon sokszor fel áll hiába nem akarom néha már kellemetlen random helyeken (Bolt,Bank,Munkahely ,séta közbe ,Biciklin ) Azt gondoltam csak kanos vagyok nincs partner jó akkor masztizunk hogy le nyugodjon de csak így van de nem panaszkodom ,hogy jól működik csak már azt gondolom lehet bajom van ?

2021. szept. 21. 11:59
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
72%
örülj neki!
2021. szept. 21. 12:00
 2/18 anonim ***** válasza:
91%
nem akarom az ordogot a falra festeni, de jelezhet egeszsegugyi problemat, ha huzamosabb ideig fennall ez.
2021. szept. 21. 12:11
 3/18 A kérdező kommentje:

2#

Milyen egészségügyi problémára gondolsz ? Eddig nem vettem észre semmit nem fáj a péniszem a vizelés is megy könnyen ondó is simán jön és mennyisége is a megszokott

2021. szept. 21. 12:15
 4/18 anonim ***** válasza:
94%
Nem vagyok orvos, szoval nem tudom. de elotte neked sem igy mukodott, szoval ha ez hetekig igy marad, akkor a helyedben kivizsgaltatnam.
2021. szept. 21. 12:45
 5/18 A kérdező kommentje:

4#

Mindig jól működött a szerszám de most 1 hete nagyon be van indulva pedig nem szedek semmit de ha azt fogom érezni ,hogy valami fáj vagy valami akkor el megyek a dokihoz de nem fáj semim

2021. szept. 21. 12:48
 6/18 anonim ***** válasza:
91%
Maszti után mennyi idővel áll fel magától újra. (Mindenféle inger nélkül?) Ha hamar és utána megint mszti, de már megint áll, akkor kérj időpontot urológushoz. Ne várd meg míg fájni kezd! Valami van a vérellátásoddal.
2021. szept. 21. 13:02
 7/18 A kérdező kommentje:
Még azt nem tudom de ki próbálom
2021. szept. 21. 13:04
 8/18 anonim ***** válasza:
91%

néha nekem is van ilyen....fogalmam sincs mitől függhet, alig pár hónapja voltam urológusnál kötelező vizsgálaton tehát nem e miatt, és azt mondta minden ok.

szerintem lehet köze valamiylen úton módon a tesztoszteronhoz, és nem vágyhoz...

az hogy egynap 3x kivered, még nem helyettesít egy f/sza kis szexet egy arra alkalmas partnerrel

2021. szept. 21. 14:02
 9/18 A kérdező kommentje:
Az lehet
2021. szept. 21. 14:04
 10/18 anonim ***** válasza:
64%
Fiatal vagy, fel vagy pörögve, örülj neki. Tini korban egy falelvétől feláll akár akarod, akár nem, néha a bioritmus tud ilyen "ciklusokat" beiktatni van ez így.
2021. szept. 21. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!