Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viselkedik egy hazas ferfi, egy masik novel, ha le akar vele fekudni?
#2 nem kúró pecun mennek a légyottok hanem bérelt búvóhelyeken. A jobb lakásokat sokszor hetekre előre kell foglalni, mert állandóan teltházasak.
Egyébként a többség megmondja, hogy házas - mert nem akarja hogy ha véletlenül összefut a csajjal a városban és ott a felesége akkor balhé legyen belőle.
#3 pont úgy mintha nem lenne házas, ki így, ki úgy. Nem lesz más udvarlási stílusa annak aki házas, mint aki még nem az.
Egy valamire figyelnek csak jobban: lehetőleg mások ne lássák annyira hogy udvarol, ne legyen túl sok szem- és fültanúja.
#2: dehogy mondja el a többség:D pont dordítva. A többség nem mondja el, mert tudja, hogy sokan akkor visszautasítanák. De miért is várhatnánk őszinteséget és gerincességet egy olyan embertől, aki hazudik a párjának és megalázza:D semmirekellők..
Búvóhelyre cssk olyanok mennek, akik elmondják h házasok. Ha hazudnak, nem lehet búvóhelyre menni, mert azzal lebuknának.
Hidd el jó pár ilyen férget ismerek, sokan nálam is próbálkoztak. Tudom milyen az átlag..
Bókol + Fb-on jelezget like-okkal, szívecskékkel... Ha üzenetváltásig tudja vinni az ügyet, akkor kipuhatolja, hogy a hölgy mennyire vevő a témára és aztán a lényegre tér. Én is azt tapasztaltam, hogy szeretik előre tisztázni, hogy ebből lánykérés nem lesz, ne is álmodjon a hölgy. De lehet, hogy fiatal lányokkal szemben más a stratégia és ott képesek magukat függetlennek is kiadni, mert egy fiatal lány más módon nem kapható meg. Egy idősebb, netán szintén házas nő nem feltétlen fog elriadni a karikagyűrűtől, főleg ha a saját ujján levőből már rég kiábrándult.
De nem kell azért teljesen elkeseredni kedves huszonéves ártatlan lelkű gyakorisok, a szándékból nem mindig lesz valóság. Az udvarlás részét ugyan megtapasztaltam, de végül azt is, hogy a pasi inkább ellenállt a kísértésnek és a feleségét választotta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!