Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így a srác? 22l
mikor beszélünk(online) mindig írja h nagyon kíván,és hogy akar engem stb.. De nem nagyon tesz ellene semmit mert sok dolga van(tényleg az van, de úgy vagyok vele h aki nagyon akar vmit az tesz ellene) akkor van h megkérdezi h voltam-e randizni, és ha elmondom h igen akkor kiakad.
Lehet h a szakítása viselte meg ennyire? (3 hónapja szakított a barátnőjével akit nagyon szeretett) vagy csak nem mer velem szexelni mert testképzavarral küzd, vagy fél h csalódást fog okozni?
Hogyan szedhetném ezt ki belőle?
Ha rákérdezek nyilván azt mondja h velem akar lenni, és nem mondja el az igazat.
De azt tudni kell h én nem nyaggatom ezzel, és van h megszakítom a beszélgetést ez miatt, de utána mindig keres
Szóval akkor te is több vasat tartasz a tűzben.
Vagy ha ennyire érdekel, miért keresgélsz máshol is?
Neem, de néha nagyon felhúz h ilyen bizonytalan és azt érzem h tartalékban tart ezért próbálok mással is ismerkedni, de nem megy.
Eddig 1x randiztam mással.
Eddig csak ismerősök, és szexet szeretnénk egymástól. Mármint eddig azt mondta h azt akarja h a szeretője legyek, de most már ezt sem mondja. :(
Lehet.. Mert mindig írja h mennyi munkája, és dolga van utána, és h 7végén meg próbálja bepótolni ami hétközben kimarad neki, de 5 hónapja ez megy már...
Azt tudni kell h elég messze élünk egymástól, és mindig mondja h ha közel laknánk akkor minden más lenne.
Egy olyan is volt h egy közös ismerősünk kitalálta h szexelt a pasival, és a srác elkezdett nekem magyarázkodni, meg be akarta bizonyítani h ez nem így volt.
Akkor csak nem csinálna ilyet ha nem akarna tőlem semmit igaz?
190km-re lakunk egymástól szval majdnem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!