Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek egy srác miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy srác miért viselkedik így?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nagyon röviden fogom leírni, mert nem szeretnék senkit untatni, de aki szeretné, leírom részletesebben privátban.

A lényeg, hogy van egy srác, aki tetszik nekem, szerintem én is neki, bár már eléggé bizonytalan vagyok ezzel kapcsolatban... Amikor távolabb vagyunk egymástól, néz, mosolyog, integet, amikor közelebb, akkor köszön és néha mosolyog is, de úgymond “elmenekül”.... így megszólítani se nagyon tudnám. Ha a haverjával van, hangoskodik, hangosan köszön vigyorogva, visszanéz rám. Ha ő csinál valamit, pl edz, és elmegyek előtte/mellette, abbahagyja, és elkezd szöszmötölni valamivel, gondolom zavarban van...

Nem tudom mit tegyek és azt sem értem, hogy miért ilyen. Már nem 15 éves, sőt közelebb van a 30-hoz, mint a 20-hoz. Szóval fogalmam sincs miért viselkedik így. Szerintetek? Ti mire gondoltok? Nagyon köszönöm annak, aki segít!

2021. febr. 14. 17:05
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
És te hány éves vagy?
2021. febr. 14. 17:08
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Már kellett egy újabb nézegetős kérdés. 😀🤦‍♂️

Ez a gyerek ha valóban 30,én helyben lerántom magam, de ha igen, akkor még soha nem volt dolga puncival.

Egyébként arra is lenne 1 tippem, hogy még te sem vagy felnőtt. 🤷‍♂️

2021. febr. 14. 17:12
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem tudja, hogy kell egy nővel kapcsolatot teremteni. Vagy felkarolod, vagy bénázik még egy ideig. Úgy pár évet.
2021. febr. 14. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!