Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik homofób, alfahím módon néhány meleg srác?
Két srácot tudok, akiknek bejövök, de az egyik néha "menőzik" homofób dumákkal nagyobb tömegekben, míg egy másik srác meg híreszteli, hogy mekkora nagy csődőr, legalább már 100 csajt megdugott már...Ha közömbösen viselkednének publikusan, megérteném de ezt nem igazán. Nem veszik észre, hogy így nem is tudom komolyan venni őket?
Amikor meg ketten vagyunk, akkor meg...
Ti is ismertek ilyen srácot? (Vagy leszbi csajt, ha van ilyen...)
meleg létemre nem bírom a melegek nagy részét... akiket ismerek.
amúgy, gondolom azért mond ilyeneket, mert azt akarja, hogy az ellenkezőjét higgyék róla, mert valamiért szégyelli
1.: Melyik részét? Én pl azt a részét amelyiknek non-stop sír a szája az egyenlő jogokért de közben fogalma sincs arról, hogy az mit jelent és amit KÖVETEL az valójában pont, hogy jogegyenlőtlenséget eredményezne. :) Na meg persze akik kb mindent gyalázó táblákkal, ruhákkal vonulgatnak az Andrássy úton de ez a kettő többségében ugyanaz.
A probléma csak az, hogy ezzel pont a saját "közösségüknek" [mi heterok sem vagyunk egy közösség, a homoszexuálisok sem egy egységes közösség az az lmbtqudsrzsfglőpfgklpok izé meg pláne nem] ártanak a legtöbbet. Meg persze az idegrendszeremnek de azt már ki nem szrja le. :D
Kérdező: Szimplán titkolják, hogy homoszexuálisak.
Én meleg vagyok és szintén utálom a melegeket- és nem, nem gyűlölöm önmagam - pont az ilyen felvonulgatások és minősíthetetlen viselkedésük miatt. Az a két srác akiről te beszélsz színházat játszik a külvilágnak leplezendő a valódi énjüket. Ma ez a menő viselkedés fiatal 100-110 körüli IQ-val rendelkező srácoknál (ez az a többség ami a csajoknak bejön). Szerintem ők a legnagyobb mértékben leszarják, hogy te mennyire veszed őket komolyan, nem körülötted forog a világ.
,,Amikor meg ketten vagyunk, akkor meg...'' MI???? MI??? Dugtok? Beszélgettek homotémákról? Egymásra veritek? Fejtsd már ki more...
Akadnak ilyenek. En is fekudtem mar le 1 ilyen sraccal.ahogy az elozo hozzaszolo en is hozzatennem, hogy igencsak 10/10es sracrol beszelunk. Ezek nincsenek tisztaban magukkal, erzelmileg tonkremennek, aztan kitudja mi lesz veluk.
20fm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!