Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van néhány jel ami arra enged következtetni hogy meleg vagyok. Hogy tudom ezt leküzdeni? Vagy ha nem lehet elfogadni? F
"Van néhány jel ami arra enged következtetni hogy meleg vagyok."
Ha a punci meg a cici nem a zsánered akkor ezek elég egyértelmű jelek. :D
Olvasd el Kincses Marcell Coming Out című könyvét.
És nézd meg ezt:
Fogadd el. Nincs ezzel gond.
Nem gáz. Családod lehet. Örökbe is fogadhat meleg pár csak körülményesebb.
Vagy kiköltözhetsz olyan ország a ahol ez kultúrálisan elfogadott. Amerikában köthetnek a melegek házasságot. Olvasd és nézd meg azt amit fentebb ajánlottam.
Egyébként nekem is meg van a véleményem mi a gáz. Az hogy meleg létedre homofób vagy. Tudom hogy félsz. Tudom hogy mostantól több lesz a bajod, de ne legyél gyáva ha teljes életet akarsz.
Mit nőhetsz ki? Azt hogy meleg vagy? Nem. Ezt nem lehet kinőni. A szexuális oreferenciák változhatnak de ha alapvetően meleg vagy akkor ne sok reményt fűzz hozzá hogy ez megváltozik. Ez nem válsztás kérdése.
Ezt még nézd meg:
Én minimális esélyt látok arra hogy tetszem fog neked a punci ha sose tetszett eddig.
Fogadd el magad. Nézd meg a filmet és olvasd el a könyvet amit ajánlottam bár nem hiszem hogy valaha is fogsz rámnhallgatni. Bízom benne hogy idővel sikerül. Minden jót.
Miért ennyire kilátástalanok a meleg kamaszok? Melegként is ugyanannyira boldog lehetsz, mint bárki más.
Létezik olyan, hogy örökbefogadás? Igen.
Ha saját gyereket akarsz, akkor: melegként már nem is működőképes a spermát? Dehogynem. Kell ehhez nővel szexelni? Nem, ugyanis már van mesterséges megtermékenyítés is.
Házasság? Nyugatra lassan már akárhova mehetsz férfival házasodni, ha itthon nem is.
Ne törd magad azzal, hogy heteró legyél, mert nem fog menni. Egy heteró sem képes változtatni a szexuális orientációján. Egyszerűen csak fogadd el magad, ennyi az egész :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!