Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van néhány jel ami arra enged következtetni hogy meleg vagyok. Hogy tudom ezt leküzdeni? Vagy ha nem lehet elfogadni? F
Tökmindegy, hogy meleg vagy, vagy hetero, ha nem érzed magad jól a bőrödben, akkor hiába vágysz normális, boldog életre, nem fog összejönni.
Nem gondoltam volna, hogy ezt ajánlani fogom valakinek is, de nézelődj a felnőtt párkapcsolatok/szexualitás témakörben, mert - mint látni fogod - az itteni hetero pasik nagy részének fogalma sincs arról, hogy hogy bánjon a nőkkel, folyton panaszkodnak, és meg vannak győződve arról, hogy egyedül fognak meghalni. Volt egy kérdés, ahol egy pasi az iránt érdeklődött, hogy hogy lehetne meleg, mert a nőkkel nagyon nincs sikerélménye (ha akarod, linkelem a kérdést)
Ha felveszed a jól bevált "sz@rom le, ígyis-úgyis boldog leszek" szemléletet, akkor nem lesz rossz életed.
Családot meg akárkivel tudsz alapítani.
Ezt nem lehet leküzdeni.
Figyelj így is lehet teljesen normális életed.
Ha Magyarországon akarsz maradni akkor nehezebb a gyerek, de az is megoldható.
1. örökbe fogadsz,/bár ezt csak egyedülállóként teheted meg/
2. egy nőnek csinálsz gyereket,akit késsőbb te nevelsz
ha külföld,akkor sok helyen köthetsz házasságot, a pároddal is fogadhatsz örökbe, vagy ott van a béranyaság.
Szóval ne aggódj,normális életed lesz,DE ehez az kell hogy elfogad saját magad. :)
Hogyha nem vagy még felnőtt szerintem próbálkozz ismerkedni lányokkal, hátha.
Bár szerintem is meleg leszel. Én emlékszem amikor elkezdtek érdekelni a lányok, megőrültem a mellekért-seggekért.
Viszont nincs ezzel baj. Nem vagy egyedül. :)
Sokkal egyszerűbb elfogadni, mint gondolnád. Először is, ettől függetlenül is SZERESD MAGAD. Szeresd azt, ahogy gondolkodsz dolgokról, ahogy viselkedsz, szeresd a barátaidat.
Melegnek lenni nem jelent emberileg kevesebbet. Sőt, különleges vagy! Ez benne a jó! :) Meg hidd el, rengeteg jó dolog. De ezt kéne először tudatosítani magadban: ugyanannyira vagy ember, mint bárki más :) Se több, se kevesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!