Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok a faroknak is van olyan vonzó illata mint a nedves puncinak?
Figyelt kérdés
2021. szept. 17. 08:57
1/7 anonim válasza:
Nekem hiperérzékeny szaglásom van sajnos. És ezzel az adottsággal még a legápoltabb férfi farka is büdös.
2/7 anonim válasza:
Nem tudom, hogy a puncinak mennyire vonzó az illata mert sosem izgatott, de igen, egy faroknak is izgató az illata.
3/7 anonim válasza:
van srác akinek erösebb fitymaszaga van akkor is ha épp fürdött,de van olyan akinek semmi szaga nincs a fitymajanak,,mintha csak a kézfejét szagolnad,,az gusztusos..de ha szodabikarbonaval mossa meg a makkját,semmi szaga nem lesz,,azt tanacsolom akinek büdi
5/7 anonim válasza:
Én szeretem, engem izgat. Kicsit még az is, ha mondjuk nap végén zuhany előtt van. Akkor ugye erőteljesebb a szaga, nekem az is bejön. De lehet kicsit bolond vagyok:D
6/7 anonim válasza:
Én is úgy vagyok vele mint az 5. válaszoló :D
7/7 anonim válasza:
Erre van kitalálva. A másik nemet vonzza. Nem az a lényege, hogy milyen rózsa illata legyen, vagy jajj milyen finom illata, hanem hogy vágykeltő legyen. Legalábbis én így vagyok a pároméval. Nem is értem azokat a nőket, akik büdösnek találják. Ha ápolt, és ha összepasszol a kémiátok, annak csábítónak kellene lennie, szóval szerintem, aki büdösnek találja az rossz férfivel van együtt. 28/N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!