Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van valami külső jele annak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valami külső jele annak ha egy nő szeret szexelni?

Figyelt kérdés
Gondolom azok akik nem, nem öltöznek kirívóan és nem is sminkelik magukat nagyon.

ma 07:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
55%

A tekintet mindent elárul!

Mernek a szemedbe nézni, akár hosszasan, tartják a szemkontaktust... de nem vihognak és dobálják magad előtted. Szóval szerintem a tekintet

ma 08:05
 2/13 anonim ***** válasza:
70%

Egyes keveri a szezont a fazonnal.

Egy vihogó nő is ugyanúgy szeretheti a szexet. Sőt egy félénk lány is aki alig mer rád nézni.

ma 08:38
 3/13 anonim ***** válasza:
95%
Volt egy elég visszahúzódó baratnőm. Úgy szerette a szexet hogy el se hittem. Szopott mint a torkosborz. Imádtam. A nunus is patent volt. És ha rá néztél nem hitted hogy egy igazi kanca.
ma 08:43
 4/13 anonim ***** válasza:
78%
Tű pontos 3-as.
ma 08:51
 5/13 anonim ***** válasza:
26%
Amelyik csaj dohányzik az mind komolyan vadmacska az ágyban. Bár ez személyes megfigyelés, nem dugtam meg minden dohányzó nőt. De azok akikkel dolgom mind olyan volt.
ma 08:58
 6/13 anonim ***** válasza:
46%

Undorító, amikor egy hamutállal csókolózik az ember...

ma 09:55
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Sem az öltözködésén, sem a külső jegyeken, nem a felszínes viselkedésen NEM látod. Baromi jó emberismerettel, extra erős pszichológiai érzékkel, IQ-val, EQ-val tudsz esetleg ráérezni.

Volt olyan csendes, halkszavú partnerem aki full konzervatívan öltözött, de amikor felszabadult az ágyban akkor egy sorozatélvező, kielégíthetetlen "döggé" változott aki szinte bármilyen perverzióban benne volt.

S volt olyan nagyp.fájú, állandó magamutogatásban élő partnerem aki csak feküdt mint egy fadarab és azt se sűrűn kívánta.

ma 10:01
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Úgy öltözök, mint egy apáca. A szexet borzasztóan szeretem. Mindenféle gátlásaim vannak tinédzser korom óta, ami miatt nem vagy max.harisnyával veszek fel szoknyát. Kicsi a mellem, azt is mindig takargattam. Viszont ha lekerül a ruha, semmi értelmét nem látom a gátlásosságnak.
ma 11:35
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Mi köze van a sminknek a szexhez? :D Néha belelátnék egyes férfiak fejébe..

Egyáltalán nem a ruhán vagy a sminken múlik ez, ebből biztosan nem tudod leszűrni, sőt még durván be is csaphat a látszat. Egyszerűen jobban meg kell ismerni a nőt.

ma 11:40
 10/13 anonim ***** válasza:
11%
6.: Te biztos próbáltad már egy valódi hamutállal is és dohányos csajjal is ha ilyen pontosan tudod.
ma 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!