Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Régebben(1,5) éve szexelni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régebben(1,5) éve szexelni akart velem egy pasi,akkor én visszautasítottam külső tényezők miatt.Most már benne lennék a dologban.Hiába küldöm neki a jeleket most nem lép semmit.Kerek perec megkellenne mondanom neki,hogy most benne lennék a dologban?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy benne van a pakliban,hogy már nem akar tőlem semmit,vagy már nem tetszem neki vagy haragszik rám.....de próba szerencse.

2022. aug. 5. 15:26
 1/9 anonim ***** válasza:
57%
Magadat járatnád le csak...én a helyében tuti visszautasítanálak és szerintem másban is van annyi tartás, hogy ha egyszer régen nem kellett, akkor most ne kelljen, ha a másik akarja.
2022. aug. 5. 15:31
 2/9 anonim ***** válasza:
66%
Én megcsinálnálak ha egyszer akartalak.
2022. aug. 5. 15:32
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha van egy kis büszkeség benne akkor visszautasít. De ez a legrosszab ami történhet tehát szinte mindegy hogy mit csinálsz
2022. aug. 5. 15:32
 4/9 Lazy Lover ***** válasza:
52%
Ne csodálkozz ezen nekem se kellenél ezek után
2022. aug. 5. 15:34
 5/9 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem elengedett. Talált mást.
2022. aug. 5. 15:37
 6/9 anonim ***** válasza:
59%
Több dolog lehetséges... vagy beverte a durcásdönci duzzogást, vagy... mivel "fejlődött" a pasi így már sokkal jobb nőket talál nálad.
2022. aug. 5. 15:46
 7/9 anonim ***** válasza:
60%
Ha egyszer valaki visszautasít, aztán már jöhet puncsolni.
2022. aug. 5. 16:49
 8/9 anonim ***** válasza:
86%
Nem tudom, miért, de nekem gyanús ez a sok büszke pasi. Miközben a másik kérdésük, hogy miért nem akar velük egy nő sem szexet. Én bizony hagynám magam, és nem azon görcsölnék, hogy mi volt másfél éve, hanem élvezném, amit ma lehet.
2022. aug. 5. 21:46
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok buta gyerek. Nekem el lehetne mesélni a másfél évvel ezelőtti visszautasítás okait, és azt, hogy mi változott.

Ha letisztáztuk ezt, és még mindig tetszenél, és még mindig független lennék, akkor összejönnék veled.

2022. aug. 6. 08:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!