Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, férfiak! Melyik csajjal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak! Melyik csajjal szexelnétek inkább ezek alapján?

Figyelt kérdés

Nyílván ezek csak számok, de kiváncsi vagyok, hogy van e elképzelésetek:

A: 165cm 42kg, nagyon kis mell és nagyon kis fenék, vékony combok, borda is látszik.

B: 170cm 92kg, nagy kerek, de feszes mellek, olyan poci ami azért messze kevésbé “kitüremkedő” mint a mellek, nagyon nagyon nagy segg és nagyon vastag combok.

Mindkettő nő 30 éves, gyermektelen és arcos, nem egészalakos fotóval mindkettő 9 pont felett teljesít Photofeeleren, minden képével, ami az attractive vonalat illeti.

2022. febr. 11. 08:13
A kérdező szavazást indított:
A
B
65 szavazat
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
39%
Küldj képet róluk
2022. febr. 11. 08:14
 2/47 anonim ***** válasza:
76%

Igazabol mind a kettő nagyin bejön. De hogy melyik ahoz látni kellene, vagy inkabb ismerni őket.

Miert kerdezed?

2022. febr. 11. 08:15
 3/47 anonim ***** válasza:
23%

9 pont felett teljesít az anyakoca. Ennyit a férfiak igényeiről, miközben férfi ismerősöm magas, sportol, jó kiállású, jóképű és kap 7 pontokat. 🤣

Figyi, ha ezek közül kell, A. De nem komalom a ropikat sem.

Mondjuk 170-175 cm, 55-70 kg közti, közepes vagy nagyobb kerek popsik, keskenyebb derék, széles csípő, kisebb alma cicik, formás lábak, szép arc?

2022. febr. 11. 08:19
 4/47 October15 ***** válasza:
13%
Hát én azt mondanám, hogy ez egy dodge.
2022. febr. 11. 08:19
 5/47 anonim ***** válasza:
67%
Passz számomra ez nagyon kevés információ.
2022. febr. 11. 08:28
 6/47 anonim ***** válasza:
76%

a husis csajra szavazok, mert jobban bejön

főleg a "nagyon nagyon nagy segg és vastag combok" jobban izgatnak

2022. febr. 11. 08:29
 7/47 anonim ***** válasza:
48%
Csakis az A.
2022. febr. 11. 08:38
 8/47 anonim ***** válasza:
34%

Kamu... 92 kg-os nő 9 pontos? :D

Én megértem, hogy vannak olyan fetisiszták, akik a kövér nőkre gerjednek, de a számuk a férfiak között kb elenyésző.

Biztos vagyok benne, hogy a férfiak erős túlnyomó többsége (minimum 80%, de lehet, hogy 95) a vékonyat választaná.

2022. febr. 11. 08:52
 9/47 anonim ***** válasza:
72%

#8:

92kg-os csaj is lehet formás, arányos

nekem volt 100+-os partnerem akit először olyan 80-90 körülinek saccoltam és egész jó alakja volt

nem ilyen elfolyós zsíros amilyet te képzelsz a számok hallatán

2022. febr. 11. 08:58
 10/47 anonim ***** válasza:
22%

9: nem, nem lehet. Eleve a leírás alapján sem arányos, mert a durván vastag combok és hatalmas segg már aránytalanná tesz, vagy ha arányos, akkor mindenhol akkorának kellene lennie, az meg már baromira nem esztétikus vagy nőies. Az sok.

De mondom, én megértem, tudom, vannak/vagytok akiknek ez jön be, nincs ezzel semmi baj. Én nem a kövéreket, vagy az őket imádókat szólom le, kicsit sem. Csak annyit írtam, ez abszolút kisebbség. De létező.

Mégis, a kisebbség aki vadul lepontoz, mert le mertem írni az igazat :)

2022. febr. 11. 09:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!