Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, férfiak! Melyik csajjal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak! Melyik csajjal szexelnétek inkább ezek alapján?

Figyelt kérdés

Nyílván ezek csak számok, de kiváncsi vagyok, hogy van e elképzelésetek:

A: 165cm 42kg, nagyon kis mell és nagyon kis fenék, vékony combok, borda is látszik.

B: 170cm 92kg, nagy kerek, de feszes mellek, olyan poci ami azért messze kevésbé “kitüremkedő” mint a mellek, nagyon nagyon nagy segg és nagyon vastag combok.

Mindkettő nő 30 éves, gyermektelen és arcos, nem egészalakos fotóval mindkettő 9 pont felett teljesít Photofeeleren, minden képével, ami az attractive vonalat illeti.

2022. febr. 11. 08:13
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
49%
29: nyilván, a 70 inkább felső határ. És persze, ez nem ökölszabály, de +20 kilót semmi nem indokol, a csontozat adhat hozzá, de nem 10 kilós nagyságrendben. Mellesleg a zsír nehezebb a húsnál (bár sokan ezt fordítva hiszik), ezért van hogy a hájasok nehezebbek is, meg formátlanabbak is.
2022. febr. 11. 11:43
 32/47 anonim ***** válasza:
71%
28-as, jaj de buta vagy, nem a kg-t kell nézni hanem azt, hogy oszlik el a testeden, lehetsz 92 kg úgyis, hogy közben feszes vagy izommal 😃
2022. febr. 11. 11:44
 33/47 A kérdező kommentje:

#31.

Az izom nehezebb a zsírnál, ez tényleg így van…

Egy testépítő ezért nehezebb lehet mint egy elhízott alak.

2022. febr. 11. 11:44
 34/47 anonim ***** válasza:
0%

32: itt buta max te vagy. Mellesleg nem én jöttem a kilókkal, hanem a kérdező.

És nem, hiába oszlik el, a 90+ kg rengeteg, egy max 170 cm-is testen.

Kizárt, hogy egy 90+ kg-os nő (!) feszes és izmos.

Nézd meg a fitness csajokat, szín izom, és 170 centivel a max az 55-57 kg.

Hülyeségeket beszélsz.

2022. febr. 11. 11:48
 35/47 anonim ***** válasza:
0%

30: nekem nem gázolsz a lelkembe, mert a retard itt nem én vagyok :D

A pedofil nem testalkathoz, hanem életkorhoz vonzódik. (Semmi baj, nem kell tudnod, nyilván ehhez kell némi intelligencia.)

Másrészt senki sem írt sehol olyat, hogy a gyerektestű nőkhöz vonzódik. Maximum annyit, hogy sokaknak jobban bejön egy vékony, mint egy dagi nő. Ha te ebben pedofíliát látsz, az csak a te szintedet jelzi. (Spoiler: ami nem magas.)

2022. febr. 11. 11:50
 36/47 anonim ***** válasza:
28%

Dehogy kizárt te normális vagy? 😃

Rengeteg olyan lányt láttam már akik feszesek attól, hogy van rajtuk plusz súly

2022. febr. 11. 11:51
 37/47 A kérdező kommentje:
“A” nőhöz hasonló alkathoz amit linkeltem mit gondoltok?
2022. febr. 11. 11:52
 38/47 A kérdező kommentje:
Alkatról*
2022. febr. 11. 11:53
 39/47 anonim ***** válasza:
0%

36: te tényleg ennyire nehéz felfogású vagy? Nem az a kérdés, van-e rajta plusz súly, hanem hogy MENNYI?

+20-30 kiló az már nem csak a "van rajta egy kis felesleg" kategória. Jössz a kamu dumával... persze, te rengeteg lány láttál, aki minimum 90 kg, és feszes :D

Jaja, Pataky Attilát meg elvitték az ufók. Ugyanaz a kategória...

2022. febr. 11. 11:54
 40/47 anonim ***** válasza:
49%
Ne haragudj de ha ennyire buta vagy nincs értelme vitázni veled, igen láttam már sok ilyen lányt az, hogy csökkent az értelmi képességed és ezt az információt nem bírja feldolgozni az agyad az nem az én hibám 😃
2022. febr. 11. 11:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!