Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Melyik csajjal szexelnétek inkább ezek alapján?
Nyílván ezek csak számok, de kiváncsi vagyok, hogy van e elképzelésetek:
A: 165cm 42kg, nagyon kis mell és nagyon kis fenék, vékony combok, borda is látszik.
B: 170cm 92kg, nagy kerek, de feszes mellek, olyan poci ami azért messze kevésbé “kitüremkedő” mint a mellek, nagyon nagyon nagy segg és nagyon vastag combok.
Mindkettő nő 30 éves, gyermektelen és arcos, nem egészalakos fotóval mindkettő 9 pont felett teljesít Photofeeleren, minden képével, ami az attractive vonalat illeti.
#31.
Az izom nehezebb a zsírnál, ez tényleg így van…
Egy testépítő ezért nehezebb lehet mint egy elhízott alak.
32: itt buta max te vagy. Mellesleg nem én jöttem a kilókkal, hanem a kérdező.
És nem, hiába oszlik el, a 90+ kg rengeteg, egy max 170 cm-is testen.
Kizárt, hogy egy 90+ kg-os nő (!) feszes és izmos.
Nézd meg a fitness csajokat, szín izom, és 170 centivel a max az 55-57 kg.
Hülyeségeket beszélsz.
30: nekem nem gázolsz a lelkembe, mert a retard itt nem én vagyok :D
A pedofil nem testalkathoz, hanem életkorhoz vonzódik. (Semmi baj, nem kell tudnod, nyilván ehhez kell némi intelligencia.)
Másrészt senki sem írt sehol olyat, hogy a gyerektestű nőkhöz vonzódik. Maximum annyit, hogy sokaknak jobban bejön egy vékony, mint egy dagi nő. Ha te ebben pedofíliát látsz, az csak a te szintedet jelzi. (Spoiler: ami nem magas.)
Dehogy kizárt te normális vagy? 😃
Rengeteg olyan lányt láttam már akik feszesek attól, hogy van rajtuk plusz súly
36: te tényleg ennyire nehéz felfogású vagy? Nem az a kérdés, van-e rajta plusz súly, hanem hogy MENNYI?
+20-30 kiló az már nem csak a "van rajta egy kis felesleg" kategória. Jössz a kamu dumával... persze, te rengeteg lány láttál, aki minimum 90 kg, és feszes :D
Jaja, Pataky Attilát meg elvitték az ufók. Ugyanaz a kategória...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!