Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Melyik csajjal szexelnétek inkább ezek alapján?
Nyílván ezek csak számok, de kiváncsi vagyok, hogy van e elképzelésetek:
A: 165cm 42kg, nagyon kis mell és nagyon kis fenék, vékony combok, borda is látszik.
B: 170cm 92kg, nagy kerek, de feszes mellek, olyan poci ami azért messze kevésbé “kitüremkedő” mint a mellek, nagyon nagyon nagy segg és nagyon vastag combok.
Mindkettő nő 30 éves, gyermektelen és arcos, nem egészalakos fotóval mindkettő 9 pont felett teljesít Photofeeleren, minden képével, ami az attractive vonalat illeti.
"165cm 42kg, nagyon kis mell és nagyon kis fenék, vékony combok"
ez így gyakorlatilag egy 12 éves kislány külső leírása.
kösz, nem vagyok pedo, biztos, hogy a B
#22:
egy hormon zavaros 12 éves lány is lehet 170 centi és 92kg, de még egészséges társai között is akad
te pedo.......
#23:
"egy hormon zavaros 12 éves lány is lehet 170 centi és 92kg, de még egészséges társai között is akad"
és nagy kerek, feszes mellekkel, nagyon nagy seggel és nagyon vastag combokkal, ahogy a leírásban szerepel? brutál mód hormonzavarosnak kell lennie annak a 12 éves lánynak
22-24: ebből már nem jössz ki, ne erőlködj.
Kár volt itt pedózni, ráadásul indokolatlan is. Csak az egysíkú gondolkodásodat reklámoztad ezzel, értelmetlenül.
26: SZERINTED. Ezt elfelejtetted hozzátenni :D
Ezt te buktad, mert ehhez a magassághoz a 70 kg feletti már bizony igencsak túlsúlyos. +20-25 kiló meg bizony duci. Finoman szólva.
Persze ez nem jelenti azt, hogy nem tetszik senkinek, vannak akik a ducikra, kövérekre buknak, nincs ezzel baj.
De letagadni, hogy egy 90+ kilós nő túlsúlyos, szimpla ostobaság.
28.
Mondjuk ez a “ha 170 centi vagy, maximum 70 kiló lehetsz, ha 158 cm vagy akkor meg maximum 58 kiló lehetsz” hozzáállás nem túl tudományos.
Persze én sem vagyok sem edző, sem gyógytornász, stb.
De a kilók nagyon egyedien oszlatnak el…
Ha más az izom és zsír arány, akkor azonos magasságú és súlyú emberek totál máshogy nézhetnek ki.
De 2 full egyforma ember is eltérhet mondjuk 10 kilót csak a csontjai súlya miatt.
Ebből a szempontból tényleg rossz a kérdésem, mert számokból nem lehet megmondani hogy hogy néz ki a 2 illető.
Csak teljesen hasonló képeket meg nem találok, róluk meg nyilvánvalóan nem fogok kitenni ide képet.
"Kár volt itt pedózni, ráadásul indokolatlan is."
aki fejletlen, gyermeki testi jellegeket tart izgatónak, az pedofil. sajnálom, ha a lelkedbe gázolok vele, de ez az igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!