Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Melyik csajjal szexelnétek inkább ezek alapján?
Nyílván ezek csak számok, de kiváncsi vagyok, hogy van e elképzelésetek:
A: 165cm 42kg, nagyon kis mell és nagyon kis fenék, vékony combok, borda is látszik.
B: 170cm 92kg, nagy kerek, de feszes mellek, olyan poci ami azért messze kevésbé “kitüremkedő” mint a mellek, nagyon nagyon nagy segg és nagyon vastag combok.
Mindkettő nő 30 éves, gyermektelen és arcos, nem egészalakos fotóval mindkettő 9 pont felett teljesít Photofeeleren, minden képével, ami az attractive vonalat illeti.
Egyáltalán nem kisebbség!
Én is lepontoztalak, mert én kifejezetten a B-t választanám, mert én meg imádom a gömbölyű, méretes formákat!
Nincsenek a véznákat szeretők többségben; mint mindenben, itt is kiegyenlítődnek az arányok!
Az, hogy most csak a vékony csajszik a "trendik", az lehet hogy sok sznob pasinál számít, de ez az ő dolguk.
Ágyba a legtöbb pasi a husisabbat vinné, "reprezentálni" viszont a rozogábbat....)
#11: lehet ez a véleményed, de attól nem lesz igazad. És látod ez a különbség közöttünk: csak azért, mert te a dagi csajokra buksz, én nem foglak lepontozni. De nektek (akik bizonyíthatóan kisebbségben vagytok) fáj az igazság, próbáljátok igazolni a saját ízléseteket, ahelyett, hogy elfogadnátok, nektek ez tetszik (amivel nincs semmi baj), sokaknak meg nem.
De nem, ti képtelenek vagytok az elfogadásra, lepontozgattok, beszólogattok, sőt még ránk akarjátok erőltetni, a saját ízléseteket.
Ez a különbség: engem nem zavar, hogy vannak kövér csajok, és vannak pasik akiknek tetszenek, sőt, örülök neki.
De téged bezzeg mennyire zavar, hogy bizony a többségnek más az ízlése.
Ja és nem a vékony a "trendi", nem a "sznob pasik" miatt van (akikre ezek alapján nyilvánvalóan tudat alatt borzasztóan irigy vagy), hiszen a kérdésben szereplő választási lehetőség eleve túlzott és életszerűtlen. A valóságban nem a kilátszó bordájú anorexiásak a vonzók a nagy többség számára, hanem az igényes, arányos, szép alakú lányok. Ez pedig kb kizárja a gebéket és a kövéreket is. Fogadd el, ez van.
Vagy ne fogadd el, gyűlölködj, háborogj, csak magadnak ártasz vele.
És hajrá, hajtsd a duci csajokat, azzal nincs baj. Csak ne ferdítsd a valóságot a saját képedre.
Na olyasmi lett az eredmény amire számítottam.
Esetleg a “B” alatt nem ilyesmikre asszociáltok?
Mert ez a nő pl. 168cm és 150kg. Vagyis 2 centivel alacsonyabb mint a “B” és 55 kilóval nehezebb.
Vagy
Ez a nő például 10 centivel alacsonyabb mint B és így is 20 kilóval nehezebb.
Vagy
Ez a nő például 13 centivel (!) alacsonyabb mint “B” és mégis 5 kilóval nehezebb.
Vagyis ezeknél például kifejezetten, sokkal kevésbé elhízott.
Ez a nő
Például azonos magasságú, de 13 kilóval nehezebb.
Képzeljétek el, hogy milyen lenne alkatilag ha ledobna 13 kilót.
Az tényleg olyan durván kövér még mindig?
szerintem sokaknak még igen sok lenne ha #16-ban megjelölt csaj ledobna 13 kilót
nekem volt dolgom ilyen és ennél ducibb nővel is, viszont nem mindenkinek jön be, vagy épp fér bele
Egyébként nyugodtan ki lehet próbálni a photofeelert, hogy valami kevésbé ismert, de szebb arcú túlsúlyos nőt ki tesztek, hogy akkor mennyi pontot kap…
Szerintem nem értékelik feljebb a nőket mint a férfiakat.
Nővérem pl. totál átlagos testalkatú, 55kg 165 cm mellé és normálisan néz ki mindene, de nagy orra van és emiatt 6.5 pontokat szokott kapni.
Ha valaki közeledik felé, akkor nyílván azt mondja hogy szerinte milyen szép, de pont a photofeeleren, ahol nem tudsz kontaktálni azokkal akiket pontozol, semmi értelme elfogultnak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!