Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők kapcsolatban menyi kihagyás után hiányzik a szex?
Figyelt kérdés
Tudom hogy ez nem általános, de érdekel hogy az itt lévőknek mi a tapasztalata ezzel kapcsolatban.2021. szept. 16. 19:48
1/8 anonim válasza:
Mindnen nap kívánom, és meg is kapom. 1-2 nap ha véletlenül kimarad, már nagyon hiányzik.
2/8 anonim válasza:
Hetente legalább egyszer muszáj.
3/8 anonim válasza:
Ha pár nap kimarad már hiányzik. De ez változó dolog.
4/8 anonim válasza:
Változó, munka, egyéb elfoglaltságok függvénye is. Bár ha pár nap kimarad akkor már hiányzik, egy hét után meg... hát ja gondolkodóba esnék miért is nem akarja a párom, amikor eddig napi szinten volt.
5/8 anonim válasza:
Nem hinném, hogy aki velem kapcsolatba lenne, az annyira unatkozna, hogy ne akarna szexelni.
6/8 anonim válasza:
Hetente találkozunk, akkor egész éjszaka, többször megadom neki, folyamatosan dolgozok rajta órákon keresztül. Naponta nincs rá időm, és szerintem a varázst is elrontaná.
32F
7/8 anonim válasza:
A leghosszabb időszak 1 hónap volt. Utána kerestem is alkalmi partnert. Nem is bírtam volna tovább. És nem feltétlenül az orgazmus hiányzott, hanem a testiség. Hogy a csuklóm a párnához szegezzék. Öleljenek, nyaljanak, szorítsanak.
Most állandósítottam egy szexpartnert, kicsit messze lakik, de heti 1, nagyon rossz esetben 2 hetente összejövünk.
Ez így viselhető.
8/8 anonim válasza:
Mindennap kívánom, pláne párkapcsolatban :)
1-2 nap kihagyást is megérzek sajnos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!