Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szuzessegetek elvesztése utantol mennyi volt az a leghosszabb ido, ameddig nem szexeltetek? Nem hianyzott? Hogy birtatok? Volt, hogy kapcsolat nelkul csak lefekudtetek valakivel, azert, hogy vegre szexeljetek?
Figyelt kérdés
2020. dec. 20. 15:23
1/12 anonim válasza:
Barát extrával vesztettem el. 3 napot vártunk a következő körre.
2/12 anonim válasza:
kb 2 honap, max 3. de, hianyzott, de nem volt ra alkalmas szemely, annyira meg azert tudom tartani magam, hogy ne feludjek ossze az elso pasival aki szepen nez ram.
3/12 anonim válasza:
Talán néhány hónap telt el a kettő között, de annyira nem hiányzott. F
4/12 A kérdező kommentje:
Köszi!
Mindenkinek ment a zöld pacsi!
2020. dec. 20. 15:29
5/12 anonim válasza:
Fél év, egyáltalán nem hiányzott. 20l
7/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Ment a zold!
2020. dec. 20. 21:58
8/12 anonim válasza:
Egy óra múlva ismét magamba fogadtam, mert hiányzott.
"Volt, hogy kapcsolat nelkul csak lefekudtetek valakivel, azert, hogy vegre szexeljetek?"
Azóta sok-sok év eltelt. Bizony, volt.
Nem is egyszer.
9/12 anonim válasza:
Reggel ismét szexeltünk. Aztán aznap este. Szuper volt!
10/12 pilátus válasza:
Nekem 6-7 hónap volt a leghosszabb idő. Szakítás után komolyan megijedtem, hogy belehalok, annyira hiányzik majd a szex, de meglepődtem, mennyire nem. Teljesen hozzászoktam, egy csomó más hasznos dologra tudtam koncentrálni, nem vonta el a figyelmemet a szex utáni sóvárgás.
Szerintem kamu ez a "mindenkinek vannak szükségletei". Igen, ha párkapcsolatban vagy és nem szexeltek, az nem okés. De egy szingli ember igenis ki tudja bírni szex nélkül, akár évekig. Nem halunk bele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!