Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! Bevallalnatok, h egy 22 eves srac szuzesseget elvegyetek? Akar alkalmi, akar hosszu tavu kapcsolat.
Hosszú távú kapcsolatot olyan emberrel vállalok be akibe szerelmes vagyok. Hogy szűz-e mellékes. De ha csak ennyit tudok róla, akkor NEM.
Rosszul tetted fel a kérdést. A kérdés az volna, hogy akar-e veled valaki alkalmi vagy hosszú távú kapcsolatot, ilyen és ilyen vagy. De most komolyan, nem érzed, hogy gáz ez, hogy neked az is mindegy alkalmi vagy hosszú távú, csak elveszíthesd a szüzességed?
#5: Ezt most nem értem......
Milyen kisfiúról beszélsz? Tehát aki 22 évesen (vagy 22 fölött szűz), az kisfiú? AKi nem, az férfi? Vagy a szüzesség kisfiúvá tesz valakit?
Én az előbb NORMÁLIS férfit említettem. Lehet,hogy férfiakban nem szenvedtél hiányt, de én az ilyen primitív felfogású embereket csak kinevetem :D
Ha együtt lennénk, szerelmesek lennénk egymásba, akkor természetesen igen, amúgy meg még én is szűz vagyok. :D
Alkalmi kapcsolatban biztosan nem, de egy hosszú távú, rendes párkapcsolatban ez nem lenne akadály. Amúgy meg ez így még kevés, ahhoz tudni kéne azt is, hogy milyen az a fiú. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!