Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Honnantól kell számítani a 12...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnantól kell számítani a 12 órát a fogamzásgátló kihagyásánál?

Figyelt kérdés

Hétkor szoktam bevenni, de előfordul hogy 8-9kor veszem be, sőt megtörtént mar hogy 10-11kor vettem be, es állítólag ennyi késes belefér.

kimaradt egy szem es ugye pótolni kell, de en ezt 14 ora alatt tettem meg. Viszont ha alapból 10-11kor szednem akkor az meg benne van a 12 órában. Remelem értitek :D Szóval ez így lehetséges?

A mait 10-11 fele szednem be, hogy a két gyógyszer között elteljen 10 ora mert azt olvastam az kell. Ez igaz? Lehet így?

2015. szept. 30. 19:13
 1/6 anonim ***** válasza:
65%
Ilyen össze-vissza rohadtul nincs értelme szedni a tablettát. Gondolom van telefonod. Állíts be rá minden napra jelzést mondjuk 8-ra, és minden nap ugyanakkor vedd be. Ez nem cukorka, hogy akkor veszed be, amikor épp eszedbe jut.
2015. szept. 30. 20:22
 2/6 anonim ***** válasza:

Én már 3 éve szedem.Ennyi belefér.

Ha nem minden nap úgy veszed be,hogy 1x reggel,1x este,1x kihagysz,akkor ez igy okés.

Én is így szedem az utóbbi 1 hónapban sajnos,sok a munka.

Sőt,én 1x délben,1x 3kor,1x este 7kor veszem be.

Nem lesz bajom,tudom.Józan paraszt ésszel is tudom..

Ezek a gyógyszerek már modernebbek,jobbak.

Azért próbálj meg figyelni,ne hagyj ki több szemet:)

21/L

2015. szept. 30. 20:44
 3/6 A kérdező kommentje:
Figyelek mindig, csak beteg voltam tegnap es kijött es nem tudtam rögtön pótolni sajnos.
2015. szept. 30. 20:46
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha 7-kor szoktad bevenni, akkor onnantól kell számítani a 12 órát.

Az még nem akkora baj, ha 14 óra telt el a gyógyszer bevétele óta, csak ha az elkövetkezendő egy hétben szexelnétek a barátoddal, akkor kiegészítő fogamzásgátló módszert is alkalmazni kell (pl. óvszer).

És legközelebb nagyon figyelj rá, hogy időben bevedd, mert nem poénból találták ki, hogy minden nap közel azonos időben kell bevenni!

Egyébként ha hánytál, akkor sem biztos, hogy kijött a gyógyszer, mert ez függ attól is, hogy mennyi idő telt el a kettő között. Ha a gyógyszer bevételétől számítva legalább 3-4 óra eltelt, akkor elég valószínű, hogy felszívódott, és nincs semmi baj. Ha kevesebb telt el, akkor meg esélyes, hogy valóban kijött.

#2: Igazad van, hogy a mai gyógyszerek jobbak, de nem szabad elfelejteni, hogy jóval kisebb a hormontartalmuk is, tehát ha csak egyet kihagy az ember, már megtörténhet a baj.

30/N

2015. okt. 1. 12:44
 5/6 anonim ***** válasza:
ha 7kor szoktad,akkor ahhoz adj hozzá 12 órát!(tehát reggel 7 meg 12,az este 7, ha este 7re gondolsz,akkor másnap reggel 7ig)
2015. okt. 1. 14:31
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2015. okt. 1. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!