Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
7 nappal előrébb hozhatom a menstruációm fogamzásgátló mellett?
Az a kérdésem, hogy ha most utolsó hetnel tartok a tablettaszedesben, de hányás miatt kijött a tegnapi tabletta, akkor tarhatok most szünetet? Mert sajnos azt nem tudom megtenni, hogy kettőt szedek be este es majd ha lejár ez a hét akkor rögtön kezdem szedni a következő hónapot, mert jelenleg nincs oenzem megvenni.
Szóvá ha most kihagyok 7 napot, akkor utana ugyanúgy folytathatom es nem kell kiegészítő védekezés?
Tehát akkor nem lesz azzal baj, hogy a harmadik heten ossz vissz csak egy tablettát vettem be es 6 kimarad?
Köszönöm a választ egyébként.
Jajj bocsánat rosszul olvastam a választ. :D Ha mondjuk ugyanúgy szedem tovabb mintha mi sem történt volna akkor mi történik? Illetve melyik eset az amiben nem kell kiegészítő védekezés?
Mert a papír szerint ha most kihagyok 7 napot akkor nem kell kiegészítő védekezés.
Nem kell kiegészítő védekezés-szerintem.
Csak akkor,ha több nap szünetet tartasz,mint 7nap.
Én 3 éve szedek,ha csúsztattam előre a havim-mint te most pl,én nem védekeztem pluszba.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!