Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszú kihagyás után mire figyeljek?
22 éves fiú vagyok, utoljára kb két éve szexeltem akkori barátnőmmel. Elég sokáig együtt voltunk így nekem ő volt az első és egyelőre utolsó. Most viszont ismét van barátnőm, és ugyan még nem tartunk ott, de természetesen lefogunk feküdni egymással. Viszont félek, hogy kijöttem a gyakorlatból, ami amúgy biztos így van, hisz 2 év kimaradt.
Mit csináljak, hogy az első néhány alkalommal se teljesítsek gyengén?
A szex olyan mint a biciklizés, nem jössz ki a gyakorlatból csak mert 2 éve nem szexeltél.
Tudod hova kell rakni, tudod mit hogy kell csinálni akkor nincs gond.
L
Igen, a szex olyan mint a biciklizés - ha a járdán csinálod, akkor zavarod vele a gyalogosokat :)
A tréfát félretéve, nincs olyan, hogy kijössz a "gyakorlatból", figyelj a partneredre ugyanúgy mintha az első lenne és nem lesz gond. Egészségedre és használj óvszert!
Köszönöm a válaszokat!
Olyan bénázásra mint első alkalommal természetesen nem számítok, csak azt hittem ha ennyi idő kimaradt akkor az eddigi tapasztalatom “kárbaveszett”. De ezek szerint nagy gond nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!