Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem vagyok szűz, de régen szexeltem, újra fájni fog?
Eddig négyszer voltam férfival, de már 7 éve annak hogy utoljára szexeltem.
28 éves vagyok, 21 évesen volt egy kapcsolatom, lefeküdtünk, de a fiú külföldre ment továbbtanulni így vége is lett.
Az első szex eléggé fájt, de a nagyediket már élveztem, igaz orgazmusom nem volt, magamnak is csak akkor van ha a csiklómat izgatom. Egyébként nincs vibrátorom, és nem szoktam ujjazni magam, tehát már 7 éve nem járt bennem semmi, nőgyógyásznál sem voltam az első szex óta.
Most újra ismerkedek valakivel és valószínű lesz szex is, ennyi idő alatt össze szűkülhettem annyira mintha újra szűz volnék?
Igen sztem fájni fog. Nekem 1 - 2 hét kihagyás után is fáj, de igaz nem vagyunk egyformák.
Izgasson fel rendesen a pasi, plusz még használjatok sikosítót akk nem lesz gond.
L
Írd meg a fejleményeket. Kíváncsiak vagyunk.
Ha nagyon akarod, nem fog fájni. Egy pohár vörösbor is segít. De csak egy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!