Három éve nem ültem biciklin, előtte majdnem heti rendszerességgel használtam. Mire figyeljek ennyi kihagyás után?
Figyelt kérdés
2019. márc. 10. 13:57
1/6 anonim válasza:
Felülsz és elindulsz. Nem így gondoltad?
2/6 anonim válasza:
Hát ha nem kontrás, hanem kézifékes, akkor arra, hogy egy nagyobb fékezésnél fejre ne állj!ELeinte inkább csak a hátsó féket használd...
És az autósoktól óvakodj, egyre otrombábban viselkednek a biciklisekkel szemben...
3/6 Wadmalac válasza:
Kondíciótól függ. Én spec a pulzusra. Egekbe el tud menni, ha a lábadban ott az emlék, de a szív-tüdő kondi már nincs meg.
4/6 tothp válasza:
A szervezeted emlékszik. De ne várj nagy távot, tempót magadtól. Az ülés, kormány eleinte ott is nyomni fog ahol azelőtt soha.
Aztán május végére minden rendben lesz. csak indulj el.
5/6 anonim válasza:
Nekem kihagyása után mindig fura volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!