Miért tolnak babakocsit napi rendszerességgel a kerékpárutakon és miért ott sétálnak az anyukák?
Ha kizárólag kerékpár út (jelzés!), akkor gyalogos (babakocsival sem!) nem használhatja!
Ha rájuk csöngettem, engem is leszóltak.
Megoldás:
Kicsi 12 V-os akksi (1-2ezer Ft) + párszáz Ft-os iszonyatos hangú vijjogó! (gépjárműre tilos szerelni, de ez kerékpár, erre nincs szabály, ha nagyon kekeckednek, akkor riasztó...)Naaaaggggyooon hatásos!!!
2. vagyok. Azért van az a hely, ahol azért megyek járdán, mert szeretnék még élni..
80as átlós oldalszélben imátkoztam már kamionok közt, hogy mikor 20 centire mennek el mellettem pont ne dobjon meg fél méterrel a szél.. De mikor ott a 2 külön út, akkor hadd szóljam már meg a gyalogost! Ezek vagy buták vagy ki ha én nem típusok!
@5: pontosan ugyanennyire jó indokot tud mondani bármelyik, a babakocsit a kerékpárúton toló kismama is. A saját szabályszegését mindenki meg tudja magyarázni; de ez olyan, mint a s€gglyuk: mindenkinek van, de nem kíváncsi rá senki...
De aki közlekedett már rendszeresen babakocsit (és abban a rendkívül érzékeny "szállítmányt") tolva, az tisztában van azzal, hogy szabályosan ez több helyen lehetetlen küldetésnek bizonyul.
Na, ezekből a válaszokból is látszik, hogy a biciklis-társadalom 90%-a igazi sza rkupac.
Lerúgni, meg leszirénázni a kismamákat? Gratulálok parasztok! Esetleg lassítasz egy kicsit és szépen kikerülöd, az már nehézséget okoz, mi? Tolerancia-hiányos eszetlen brigád...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!