Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyes vagyok és magas az már elég?
Figyelt kérdés
Nem vagyok izmos inkább vékony. De ha helyes az arcom és magas is vagyok az már elég a lányoknak?2021. szept. 13. 15:46
1/8 anonim válasza:
Muhahahaha
Ha agyad nincs, és beszélni sem tudsz, csak makogni, akkor bachatod a helyes arcod meg a magasságod…
2/8 anonim válasza:
Még vegyél egy BMW-t meg nagybetűs Gucci pólót!
5/8 anonim válasza:
A Rákóczi térre elég kevés is elég lehet!
Attól függ mire elég az utiköltséged!
6/8 anonim válasza:
Nekem nem lenne elég, ennél több kell hogy én össze jöjjek valakivel
7/8 Mathus válasza:
kérdésre: nem, önmagában ez kevés. merned es tudnod kell megszólitanod az embereket. tudnod kell kommunikalni irásban es szóban. kell hogy tudj véleményt mondani, érvelni mellette. el kell fogadnod az elutasitast, es neked is meg kell tudnod mondani valakinek, ha ő nem jön be. olyan nincs, hogy nem írod meg, vagy nem hivod vissza. nem hazudhatsz. ez a minimum-program.
8/8 anonim válasza:
Nem.
Ha ennyi elég lenne akkor már lenne barátnőd és nem itt kérdeznél hülyeségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!