Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A visszahúzódó, de magas, és helyes fiúk miért nem jönnek be a lányoknak?
Mindenki azt mondja hogy a kinézet a legfontosabb, de akkor ezek szerint nem.
Még nem volt barátnőm:(
Pff... a nők a hibásak, mert te tökéletes vagy, de még így se kellesz nekik.
Ilyen nyávogós fiú nem kell senkinek. Meg honnan tudjuk, hogy tényleg jól nézel-e ki.
Szubjektív, kinek mi a helyes. Egyébként ha ilyen letargikus szoktál lenni legtöbbször emiatt, nem csodálom, hogy nincs senkid. Utólag, de nem sértésből. Ha ez életed értelme, célod, nagy álmod, aminek folytatást is szőttél a fejedben, oké. Nem te lennél az egyedüli.
Javaslom, ne ragadj le ezen, és menj tovább. Nekem sem volt soha még párom, pedig én sem vagyok csúnya. Igaz, én kissé aszociális vagyok. Reálisan nézve még hosszú ideig nem lesz senkim. Anno azon rágtam lélekben a saját fülemet, hogy mikor, mikor, mikor jön már végre az a nagy valaki. Szerencsére kinőttem, és a kifelé nem áramló belső letargiám is elmúlt. Az életem olyan, amilyen. Rajzolok, írok, olvasok, festek, zenét hallgatok és amihez kedvem szottyan. Majd ha jönni akar az életembe, jön. Ha meg nem, nem. Nem a nagy kérdőjelért fogom az egész életemet letargiában tölteni és illatosított zsebkendőkkel feláztatni a könnyeimet. Ettől én várom, mikor lesz az óvodás korom óta vágyott társam.
Nézd úgy a dolgot, hogy addig fejleszd magad, amíg a nagy ő nem jön szembe veled. Ezen kívül örök igazság, hogy jobb egyedül, mint rossz társaságban. Ha lenne barátnőd, az sem változtatna semmit, ha a párkapcsolat szó jelentése nem érvényesül, és néhány hét után szakítotok, rá három napra jön a következő, de azért nagy szerelem volt.
18/L
Nem a kinézet a legfontosabb, de fontos.
Az a baj hogy visszahúzódó vagy. Ha akarsz valamit akkor ne legyél visszahúzódó, neked kell nyitnod.
Bejössz sok lánynak valószínűleg, csak kib aszott gyáva vagy próbálkozni náluk, mert félsz az elutasítástól.
Odamennél 10 lányhoz, aki szemezik veled, abból biztos találnál már barátnőt is, de te gyáva vagy, mert hiába jönne össze 1-gyel, félsz a másik 9 elutasítástól.
Mindig a nő választ - szokták mondani.
Ha neked jó, hogy egyedül vagy, akkor ne kezdeményezz a lányoknál, várj, hogy ők jöjjenek hozzád. És akkor majd te választhatsz, hogy elfogadod-e az érdeklődő lányt magad mellé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!