Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A visszahúzódó, de magas, és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A visszahúzódó, de magas, és helyes fiúk miért nem jönnek be a lányoknak?

Figyelt kérdés

Mindenki azt mondja hogy a kinézet a legfontosabb, de akkor ezek szerint nem.

Még nem volt barátnőm:(

2019. máj. 12. 22:31
 1/9 anonim ***** válasza:
88%
Mert ahelyett, hogy próbálkoznál náluk itt írogatsz a gyakorin és várod, hogy egy lány azt mondja neked, hogy szívesen összejönne veled. Ha te nem teszel a helyzeted ellen semmit akkor senki sem fog.
2019. máj. 12. 22:36
 2/9 anonim ***** válasza:

Pff... a nők a hibásak, mert te tökéletes vagy, de még így se kellesz nekik.

Ilyen nyávogós fiú nem kell senkinek. Meg honnan tudjuk, hogy tényleg jól nézel-e ki.

2019. máj. 12. 22:38
 3/9 anonim ***** válasza:
magas es helyes fiu vagyok, legalabbis a lanyok tobbsege szerint. tobben is jegyeztek mar meg csak ugy. megsem kellek nekik, mivel en is visszahuzodo vagyok. egeszen egyszeru oka van baratom, nem kezdemenyezek es egyebkent is latjak rajtam, h zarkozott vagyok, igy igazabol ok sem. raadasul a lanyok a magabiztossagot is szeretik, a halk beszed nem eppen elony naluk.
2019. máj. 12. 22:43
 4/9 anonim ***** válasza:

Szubjektív, kinek mi a helyes. Egyébként ha ilyen letargikus szoktál lenni legtöbbször emiatt, nem csodálom, hogy nincs senkid. Utólag, de nem sértésből. Ha ez életed értelme, célod, nagy álmod, aminek folytatást is szőttél a fejedben, oké. Nem te lennél az egyedüli.

Javaslom, ne ragadj le ezen, és menj tovább. Nekem sem volt soha még párom, pedig én sem vagyok csúnya. Igaz, én kissé aszociális vagyok. Reálisan nézve még hosszú ideig nem lesz senkim. Anno azon rágtam lélekben a saját fülemet, hogy mikor, mikor, mikor jön már végre az a nagy valaki. Szerencsére kinőttem, és a kifelé nem áramló belső letargiám is elmúlt. Az életem olyan, amilyen. Rajzolok, írok, olvasok, festek, zenét hallgatok és amihez kedvem szottyan. Majd ha jönni akar az életembe, jön. Ha meg nem, nem. Nem a nagy kérdőjelért fogom az egész életemet letargiában tölteni és illatosított zsebkendőkkel feláztatni a könnyeimet. Ettől én várom, mikor lesz az óvodás korom óta vágyott társam.

Nézd úgy a dolgot, hogy addig fejleszd magad, amíg a nagy ő nem jön szembe veled. Ezen kívül örök igazság, hogy jobb egyedül, mint rossz társaságban. Ha lenne barátnőd, az sem változtatna semmit, ha a párkapcsolat szó jelentése nem érvényesül, és néhány hét után szakítotok, rá három napra jön a következő, de azért nagy szerelem volt.

18/L

2019. máj. 12. 22:44
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem a kinézet a legfontosabb, de fontos.

Az a baj hogy visszahúzódó vagy. Ha akarsz valamit akkor ne legyél visszahúzódó, neked kell nyitnod.

2019. máj. 12. 22:49
 6/9 anonim ***** válasza:
26%
A visszahúzódó kifejezetten előny. Én is az vagyok, és ha így nyomultam csajokra, tuti nem volt siker, de mióta észre se veszek több éve nőt és nem is szólok hozzájuk, hirtelen elkezdtek tapadni rám, és ezt nem viccből írom. Erőt sugall, ha nem foglalkozol velük. De most mivel eldöntöttem, hogy nem is akarok hozzájuk szólni, így hiába érdeklődnek, egyszerűen tovább megyek. Egyet jegyezz meg: a nőknek túl nagy az egójuk, hogy leszólítsanak. De az ilyen nő, aki nem mer leszólítani és felszedni, valójában nem kell senkinek, legalábbis értelmes férfinak nem. Én már megadom magamnak azt a luxust, hogy ha nem szed fel a csaj, akkor elszalaszt. Én pedig egyedül tervezek élni büszke agglegény életet, tehát ő jár rosszul.
2019. máj. 13. 00:10
 7/9 anonim ***** válasza:
nem tudom, de nem biztos, h igy a normalis noket vonzod be kedves utolso. de hat vegulis igazad van, nalam is inkabb a lanyok kezdemenyeztek, nekem igazabol az meg jobb is. kevesbe megerolteto es lehetett valogatni. :)
2019. máj. 13. 00:12
 8/9 anonim ***** válasza:

Bejössz sok lánynak valószínűleg, csak kib aszott gyáva vagy próbálkozni náluk, mert félsz az elutasítástól.

Odamennél 10 lányhoz, aki szemezik veled, abból biztos találnál már barátnőt is, de te gyáva vagy, mert hiába jönne össze 1-gyel, félsz a másik 9 elutasítástól.

2019. máj. 24. 19:10
 9/9 anonim ***** válasza:

Mindig a nő választ - szokták mondani.

Ha neked jó, hogy egyedül vagy, akkor ne kezdeményezz a lányoknál, várj, hogy ők jöjjenek hozzád. És akkor majd te választhatsz, hogy elfogadod-e az érdeklődő lányt magad mellé.

2019. máj. 29. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!