Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem csajozik egy helyes,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem csajozik egy helyes, magas fiú?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm aki ilyen. Biztos hogy a lányokat szeretni, mert megszokta őket nézni, és szeretne barátnőt. De még sem talál, pedig nagyon rendes fiú és jól is néz ki, jó igaz hogy túlságosan szolid, de az nem olyan nagy baj.

Sosem volt barátnője.

2019. máj. 29. 11:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle.
2019. máj. 29. 12:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Magadtol kerdezd hogy miert nem vagy kepes beszelgetni a nokkel ne tolunk.
2019. máj. 29. 12:09
 3/4 anonim ***** válasza:

A külső nem minden, hiába tetszik neki valaki, lehet, hogy a belsője nem. De én is kíváncsi lennék, hány nő utasítana vissza, ha tudná, hogy mondjuk a nászéjszakáig bírja ki szex nélkül (persze emiatt 1 éven belül lenne az esküvő).

28F

2019. máj. 29. 12:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Ennek sok oka lehet, de feltételezem inkább komoly kapcsolatot preferálna, nem egy fuckboynak született, plusz szerintem némi önbizalomhiány, illetve valamilyen szorongás is közrejátszik. Az sem mindegy, hogy szolid, nem egyszerű ez ha az ember nem egy nagy dumás. Nem tudom mennyire áll közel hozzád, de ne kérdezgesd állandóan. Esetleg egyszer szűk körben/kettesben, de akkor sem a múltat feszegetve. Épp elég gond ez neki, nem hiányoznak még a kellemetlen kérdések is.
2019. máj. 29. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!