Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi van a mai férfiakkal?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van a mai férfiakkal? Egyszerűen szexre se lehet senkit találni?

Figyelt kérdés

Felmentem egy ismert társkereső applikációra, de jóindulattal is csak minden 25. embert tudom bekedvelni. És ezeknek a 3/4-e is pár mondat beszélgetés után már megy a levesbe. Csak ott ilyen siralmas a felhozatal vagy mi van a mai férfiakkal?

Más nők mit tapasztalnak ilyen téren? Hol lehetne igényesebb emberekkel ismerkedni?

2021. szept. 10. 00:49
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
96%
Ahogy a, jó nők úgy az értelmes pasik is foglaltak lettek. Nem kellett volna annyit válogatni :D
2021. szept. 10. 00:52
 2/43 anonim ***** válasza:
88%
Tehát, válogatós vagy. Ezek után, légyszi, szólj a többi nőnek is, hogy a férfiaknál válogatósabbak a nők, mert valamiért nagyon fordítva ülnek a lovon.
2021. szept. 10. 00:52
 3/43 anonim ***** válasza:
88%
És a bekedveltek 1/4-ével mi lett?
2021. szept. 10. 00:53
 4/43 A kérdező kommentje:

#1: most ne vegyük ide azokat, akik gimi óta együtt vannak és megházasodtak. Nem 18-20 évesekkel akarok ismerkedni, sosem ismerkedtem ilyen korúakkal. A 'normálisak' meg ugyebár legkésőbb 20-25 éves korukig megállapodnak.

De nekemnem is kapcsolat kell, csak szexelni szeretnék végre, de arra sincsen egy legalább félig értelmes férfi

2021. szept. 10. 00:56
 5/43 A kérdező kommentje:
#3: a legtöbb komoly kapcsolatot akar, holott nem rendelkezik a megfelelő tulajdonságokkal hozzá (legalábbis számomra). Vagy pedig később derül ki róluk, hogy valami miatt nem oké a dolog, esetleg eltűnnek egy kis idő után. Ha találkozni kéne már hirtelen nem nagyon akar összejönni stb. Mindig van valami..
2021. szept. 10. 00:58
 6/43 anonim ***** válasza:
84%
Nekem szexre se kellenél, bocsi.
2021. szept. 10. 01:03
 7/43 anonim ***** válasza:
98%
Érdekes, a legtöbb nő folyton arra panaszkodik, hogy mekkora rohadékok vagyunk, csak a farkunk után megyünk, csak dugni akarunk. Erre itt egy nő, aki arra panaszkodik, hogy nem talál olyan férfit, amilyen elvileg az összes. Ezt nem bírom ki röhögés nélkül. Sry... :D :D
2021. szept. 10. 01:06
 8/43 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom, én nem keresek szexkapcsolatot (férfi vagyok), de amire igényem van, ott nem hátrálok meg, hanem megpróbálok mindent, lesz, ami lesz alapon, sok vesztenivalóm nincs. Valószínűleg sokan félnek, amikor személyes találkozásra kerül sor, vagy nem tudják, mit akarnak.

Attól is függhet, hány éves korosztályban keresgélsz. Bár nyilván 40-eseknél is akadhatnak bizonytalanok.

2021. szept. 10. 01:06
 9/43 A kérdező kommentje:

#7: nem az a problémám, hogy senki nem akarna hozzámérni, hanem hogy nincsenek köztük igényes, értelmesebb férfiak

#8: direkt elég széles skálán keresgélek, 26-45 között. De reménytelen. Sőt tovább megyek nők között is keresek, de persze ez a terep nehezebb azért. És mielőtt valaki azt mondaná: nem, nem a kigyúrt szépfiúk vonzanak, jó az átlagodabb kedves arc és aputest, engem ez vonz. De ilyenből sincs megfelelő. Sajnos a szellemi képességek terén nem tudok már hova lejjebb adni, azért ilyen buta, igénytelen vagy bunkó emberekkel nem fekszem össze

2021. szept. 10. 01:12
 10/43 anonim ***** válasza:
96%
#9 Mi számít neked igényesnek, értelmesnek? Mert ebből nem derül ki semmi. Lehet, hogy igazad van és nincs köztük ilyen, de az is lehet, hogy túl sokat válogatsz.
2021. szept. 10. 01:23
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!