Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van a mai férfiakkal? Egyszerűen szexre se lehet senkit találni?
Felmentem egy ismert társkereső applikációra, de jóindulattal is csak minden 25. embert tudom bekedvelni. És ezeknek a 3/4-e is pár mondat beszélgetés után már megy a levesbe. Csak ott ilyen siralmas a felhozatal vagy mi van a mai férfiakkal?
Más nők mit tapasztalnak ilyen téren? Hol lehetne igényesebb emberekkel ismerkedni?
#11: ha csak szexről van szó, még az se érdekel, hogy pénzes vagy se. Persze az igényes öltözködés, igényes lakás stb alap
#10: persze nem mond sokat, de hosszú itt kifejteni és nem is valószínű, hogy van értelme
ma 01:34
És te mivel járulsz hozzá ehez?
Mármint igényes öltözködés és igényes lakás alap, azért mert te meg (...)?? Itt most elakadtam :D
#14: az igényes ruha alatt nem a gucci pólót értem.. ennyi erővel minden mindegy, a sarki hajléktalannal is elmehetek nem?:D azért vannak alapvető dolgok, amikből nem lehet engedni
#13: imádom, hogy itt gyk-n mindig jönnek felháborodva a komplexusos pasik, hogy ugyan én mit tudok nyújtani. Majd azt én tudom. Itt nem rólam van szó, hogy én milyen is vagyok, hanem a másik oldalról. Nyilván csak olyasmit várok el, amitfordítva én is tudok nyújtani. Szóval ezen nem kell fennakadni
ma 01:46
Jaj ne érts félre, nem közeledni próbálok, isten őrizzen attól hogy veled kezdjek :D csupán érdekel a női gondolkodás ezen része hogy ilyenkor mit hisztek, hogy mivel tudjátok kompenzálni az elvárásokat. Mi az amiről úgy gondoljátok hogy ér annyit mint az hogy a csávó igényes és beenged a saját kecójába?
Szó sincs komplexusokról csak laikusként érdeklődöm :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!