Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi van a mai férfiakkal?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van a mai férfiakkal? Egyszerűen szexre se lehet senkit találni?

Figyelt kérdés

Felmentem egy ismert társkereső applikációra, de jóindulattal is csak minden 25. embert tudom bekedvelni. És ezeknek a 3/4-e is pár mondat beszélgetés után már megy a levesbe. Csak ott ilyen siralmas a felhozatal vagy mi van a mai férfiakkal?

Más nők mit tapasztalnak ilyen téren? Hol lehetne igényesebb emberekkel ismerkedni?

2021. szept. 10. 00:49
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
95%
Aputest és apupénz :D
2021. szept. 10. 01:27
 12/43 A kérdező kommentje:

#11: ha csak szexről van szó, még az se érdekel, hogy pénzes vagy se. Persze az igényes öltözködés, igényes lakás stb alap

#10: persze nem mond sokat, de hosszú itt kifejteni és nem is valószínű, hogy van értelme

2021. szept. 10. 01:34
 13/43 anonim ***** válasza:
90%

ma 01:34

És te mivel járulsz hozzá ehez?

Mármint igényes öltözködés és igényes lakás alap, azért mert te meg (...)?? Itt most elakadtam :D

2021. szept. 10. 01:36
 14/43 anonim ***** válasza:
74%
#12 Későre jár, szebben nem tudom megfogalmazni: Dugni bárhol lehet, ha csak arra kell, nem mindegy hol teszitek? Öltözködés? Nem mindegy? Úgy se ruhában szexel az ember. Aahh... Ne is válaszolj, tudom, én is igénytelen vagyok. :D
2021. szept. 10. 01:42
 15/43 A kérdező kommentje:

#14: az igényes ruha alatt nem a gucci pólót értem.. ennyi erővel minden mindegy, a sarki hajléktalannal is elmehetek nem?:D azért vannak alapvető dolgok, amikből nem lehet engedni

#13: imádom, hogy itt gyk-n mindig jönnek felháborodva a komplexusos pasik, hogy ugyan én mit tudok nyújtani. Majd azt én tudom. Itt nem rólam van szó, hogy én milyen is vagyok, hanem a másik oldalról. Nyilván csak olyasmit várok el, amitfordítva én is tudok nyújtani. Szóval ezen nem kell fennakadni

2021. szept. 10. 01:46
 16/43 anonim ***** válasza:
77%
#15 Jaaj te lány. :D Nyilván nem így értettem. Csak nem tudom elképzelni, hogy vajon mi lehet az az igénytelen öltözködés, ami kizáró ok nálad. Vagy sarki hajléktalanokba futottál csak bele? Mert akkor nem szóltam egy szót se. :D
2021. szept. 10. 01:53
 17/43 anonim ***** válasza:
76%

ma 01:46

Jaj ne érts félre, nem közeledni próbálok, isten őrizzen attól hogy veled kezdjek :D csupán érdekel a női gondolkodás ezen része hogy ilyenkor mit hisztek, hogy mivel tudjátok kompenzálni az elvárásokat. Mi az amiről úgy gondoljátok hogy ér annyit mint az hogy a csávó igényes és beenged a saját kecójába?

Szó sincs komplexusokról csak laikusként érdeklődöm :D

2021. szept. 10. 02:04
 18/43 A kérdező kommentje:
Nem kell semmit kompenzálni. Az a baj eleve nem érted az egészet, nem tudom máshogy elmondani. Próbáld visszaolvasni újra és megérteni
2021. szept. 10. 02:29
 19/43 Cpt_Obviously ***** válasza:
66%
Én elvileg olyan vagyok amit leírtál, és írtad, hogy lányok között is keresel. Mi pár vagyunk 30-25 ha gondolod írj.
2021. szept. 10. 02:58
 20/43 A kérdező kommentje:
#19: biztos nem vagy olyan, mert annyi eszed sincs hogy rájöjj, nem keresek párokat. Szánalmas, hogy mindig mindenhova odapofátlankodtok. Ismerkedjetek olyannal, aki egyértelműen párokat keres vagy menjetek le swingerbe..
2021. szept. 10. 03:03
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!