Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van a mai férfiakkal? Egyszerűen szexre se lehet senkit találni?
Felmentem egy ismert társkereső applikációra, de jóindulattal is csak minden 25. embert tudom bekedvelni. És ezeknek a 3/4-e is pár mondat beszélgetés után már megy a levesbe. Csak ott ilyen siralmas a felhozatal vagy mi van a mai férfiakkal?
Más nők mit tapasztalnak ilyen téren? Hol lehetne igényesebb emberekkel ismerkedni?
Rám szerintem illik a kérdező leírása, de foglalt vagyok. Valószínűleg annak van igaza, aki azt írta, hogy 25+ korban a normálisak már megállapodtak, ugyanis sikerült összehozniuk egy alapvető egzisztenciát megfelelő állással, párkapcsolattal, egészséggel.
Tehát maradtak a gyüjtőben az incelek, a nimfománok, a lecsúszottak, a hustlerek, illetve nagyon elenyésző hányadosban azok, akiknek mégsem jött össze a párkapcsolat, VISZONT ők rendes kapcsolat után kutatnak.
7 évig voltam szexpartnere egy 12 évvel fiatalabb férfinek. Most nagy valószínűséggel vége a dolognak, mert nem érdeklem már a jelek szerint.
Felléptem a tinderre, de nagyon passzívak ott a pasik, pedig én is csak szexet keresek ott. Ettől a kűdjéé' punciról képet meg szószerint agyfszt kapok. Tinédzser szint. Ugye naivan azt hinné az ember lánya, hogy a szexkapcsolatra ugranak a pasasok, ehelyett csak vannak az oldalon, de minek?
Kedves kérdező! 44 éves vagyok (viszonylag jól tartom magam, így nem nézek ki annyinak), tök átlagos hétköznapi, tiszta ruhában járok, fürdeni, meg fogat mosni is szoktam, küllemre valószínűleg megfelelnék neked, tudok helyesen írni, szinte bármiről elbeszélgethetünk, és ha nem adnak rá okot, fel sem szívódom egyik napról a másikra... Van autóm, lakásom ((családom is, akik szintén ott élnek (ettől most tekintsünk el, hisz' neked "csak szex" kapcsolat szempontjából ez nem kéne, hogy számítson)), néha van szabadidőm, és mindig viszek csokit is, tehát szexpartnernek ideális...
DE!!! Rólad még mindig nem tudunk semmit, még a korodról, meg a hozzávetőleges kinézetedről sem írtál, pedig többen is kérdezték már... Csak az elvárásokat és a kifogásokat pufogtatod az éterbe. Arra sem válaszoltál, hogy te a puncin kívül (amiből minden utcában van legalább 2 másik) tudsz-e valamilyen pluszt beletenni egy ilyen "csak szex" kapcsolatba, ami miatt érdemes pont téged választania valakinek. Annyit azért elárulok neked, hogy a férfiak is válogatnak, és ha még külsőre be is jössz nekik, lehet, hogy benned is van egy adag hiba, ha lelép a nagyrészük. Szóval... Te ugyebár szép vagy, kedves vagy, az ágyban egy szexistennő vagy, mindig pont te is ráérsz, amikor a pasi is, lehetne menni tehozzád is, ha a pasinál épp csőtörés, vagy tetőbeomlás van, neked is volna autód, ha a pasié szervízben van, vagy összetörött?
Tegyük fel, hogy ismerkedünk, elfogadnál engem, mert mindenben megfelelek az igényeidnek. Ó, basszus... Hiszen te az ország másik felén laksz! Hát akkor meg azért nem...
Jegyezd meg, olyan sosem lesz, hogy minden passzol! De ha épp csak egy kicsit engedsz az elvárásaidból, és épp csak egy kicsit többet adsz bele te is, mindjárt nagyobb merítésből válogathatsz, és hidd el, találni fogsz valakit!
"hanem valami hamvas lánykáért, akinek még be tudják mesélni, hogy "azért puha, hogy ne fájjon"... 😄"
Lehet tényleg ezért nincs sikerem. 😀Én már nem hiszek a mesékben.
#28: nem tudom nő vagy férfi vagy, de köszönöm, hogy valakinek sikerült felfognia, miről is beszélek
A többieknek, akik még mindig ott vannak lemaradva, hogy ugyan én mit tudok nyújtani, nekik újra üzenem, hogy nem rólam volt szó a kérdésben, nekem nem kell leírást adnom itt magamról, mivel nem ismerkedés céljából tettem ki a kérdést. Akivel eljutok beszélgetésig, annak mindig mesélek magamról, a kérdés szempontjából nektek ezek nem fontos információk. Mellesleg korábban már írtam is, hogy amit elvárok, azt természetesen magamtól is elvárom, ergó 'tudom nyújtani' minimum ugyanazt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!